Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimecres, 08 de Juliol de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
MEDI AMBIENT  

GESTIÓ DE RESIDUS

A Monistrol tenim contenidors de recollida selectiva que utilitzats correctament ens ajuden a millorar el nostre entorn.
 
ORGÀNICA.  Es tracta de separar totes les sobres de menjar i s’ha de posar dins d’una bossa en el cubell marró que es va repartir des de l’Ajuntament, i després portar-ho al CONTENIDOR MARRÓ.
 
OLIS. Es tracta d’un servei que funciona des de fa anys i que el punt de recollida és els dijous al matí a la plaça de la Font Gran durant tot el matí i s’hi poden portar els olis domèstics.

· VIDRE . Es tracta de separar les ampolles i els envasos de vidre i llençar-los al CONTENIDOR VERD. Procureu escórrer el contingut de les ampolles i envasos i treure taps i tapadores. Al contenidor NO s’hi ha de tirar bombetes perquè tenen filament de tungstè i rosca de metall.

· PAPER. Es tracta de separar els papers i cartrons, plegar-los i llençar-los al CONTENIDOR BLAU. Cal NO barrejar amb el paper reciclable papers bruts (mocadors, tovallons, ...), paper d’al.lumini, paper de fax, papers engomats, plastificats o encerats, o amb grapes, clips o elements metàl.lics.
NO s’hi ha de tirar tampoc bolquers de cel.lulosa, paper de cel.lofana o paper d’embolicar carn.

· ENVASOS. Es tracta de separar els envasos de plàstic, les llaunes i els brics de la resta de les deixalles, esbandir-les i llençar-los al CONTENIDOR GROC.

· PILES. Les piles són un residu tòxic i perillós. Mai han de ser llençades al cubell amb la resta de les escombraries. Es tracta de separar-les i llençar.les als petits contenidors que trobaràs a diferents comerços del municipi i a l’entrada de l’Ajuntament. Les piles botó (les que usem en rellotges i calculadores) són les més contaminants.

· MOBLES I TRASTOS VELLS. Tenim un servei de recollida els primers dimarts de cada mes, sempre i quan l’interessat avisi a l’Ajuntament (93.835.00.11) dos dies abans.

· MEDICAMENTS. Es tracta de separar-los i portar-los a la farmàcia o al C.A.P. Els no caducats poden ser aprofitats al Tercer Món.

Diputació de Barcelona