Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dissabte, 26 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Acte d’entrega de premis de la temporada 2009 de curses de muntanya

16/03/2010El passat dissabte 13 de març es va celebrar l’acte d’entrega de premis de la VIII Copa Catalana i del VII Circuit Català de curses de muntanya 2009 de la FEEC a la sala de conferències de Can Gibert de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat.
 
L’acte, al qual van assistir-hi una cinquantena de persones, entre premiats i acompanyants, va estar presidit per Dani Planas, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya; també va comptar amb la presència de Marcial Alemán, vocal de l’Àrea Tècnica de la FEEC i de Miquel Font, responsable del Comitè Català de Curses de Muntanya de la FEEC, tots ells acompanyats per Josep Bort, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat.
 
Després de la pertinent entrega de guardons als corredors premiats pels resultats aconseguits durant la temporada passada, es va passar a presentar el calendari d’enguany, repassant de manera exhaustiva les diferents curses de la IX Copa Catalana (Skyrunning), el VIII Circuit Català, el X Campionat de Catalunya individual, que se celebrarà el proper 23 de maig a terres de l’Ebre i la principal novetat de la temporada: el I Campionat de Curses Verticals, que estarà compost per l’espectacular i multitudinària Cuita el Sol, a la vall Ferrera, i la Cara Amón, a la vall de Boí.
 
Campionat de Catalunya Sub-23
Finalment, com a novetat destacable, també es va presentar de manera oficial el Campionat de Catalunya Sub-23 que se celebrarà el proper 20 de juny a la Cursa del Pedraforca.
 
Una iniciativa fruit de la insistència dels tècnics del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya (CTCMC) per tal que els atletes més joves mesuressin les seves forces entre ells i que la FEEC ha recollit de bona gana. Tot i que feia temps que es volia fer aquest Campionat, els responsables del CTCMC creuen que ara es donen les circumstàncies idònies per fer-lo, degut a la gran qualitat i quantitat de corredors a casa nostra.
 
Una cursa, la del Pedraforca, on a més vindran convidats els Centres de Tecnificació del País Basc i del País Valencià, el que encara donarà més prestigi i elevarà el nivell de la prova.


IMATGES
0000000
  tancar històric  

Diputació de Barcelona