Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dilluns, 26 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

JORNADES DEL MEDI AMBIENT A MONISTROL DE MONTSERRAT

25/09/2012Monistrolencs,
Com a membres de la comunitat viva d’aquest planeta tenim una responsabilitat individual i col•lectiva per protegir el nostre entorn medi ambiental.
La nostra vida no pot dissociar-se del medi natural i això vol dir compromís; desde casa fins a tota organització pública o privada.
L’educacio és fonamental, però només és el primer pas.  Des de l’Ajuntament de Monistrol hem creat “LES JORNADES DEL MEDI AMBIENT” per despertar una consciència que permeti identificar-se amb la preservació del medi ambient i promoure una relació armònica entre natura i societat. Però això és un començament, un punt de partida que us convidem a fer-lo extensible a cada llar i a cada individu. Evitar envasos innecessaris, reciclar, ser mesurat amb la calefacció i l’aire acondicionat, utilitzar el transport públic... és molt el que personalment es pot fer i alhora és molt el que col•lectivament podem aconseguir. Només hi hem de posar actitud.
Perquè no hem d’oblidar que el mediambient és el patrimoni comú de tots els éssers humans. En aquest sentit us convidem a assistir el proper cap de setmana 29 i 30 de setembre a les jornades del Medi Ambient.


IMATGES
0


IMATGES
00
  tancar històric  

Diputació de Barcelona