Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dijous, 29 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

LA TRAILWALKER-INTERMON OXFAM A MONISTROL DE MONTSERRAT

29/03/2011Els dies 7 i 8 de maig es celebrarà la 1era edició de la TRAILWALKER-INTERMON OXFAM a Catalunya i que tindrà com a recorregut la ruta dels TRES MONTS amb final Monistrol de Montserrat.
 
El Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Cada aportació millora moltes vides, així que animeu els vostres familiars i amistats a col·laborar-hi. Entre tots contribuirem a aconseguir un món més just.
Com va començar tot?
El Trailwalker era en el seu origen un exercici militar d’entrenament per al Regiment Gurkha a Hong Kong. El 1986, va passar a ser un esdeveniment Oxfam per recaptar fons i des d’aleshores ha anat creixent fins a convertir-se en un dels reptes esportius més importants, amb edicions anuals a diversos països del món.
 
Intermón Oxfam Trailwalker és l’últim d’una llarga sèrie de Trailwalker que diversos membres de l’organització internacional Oxfam celebren des de fa anys en diferents països del món. En l’actualitat, se celebren regularment Trailwalker a Hong Kong, Gran Bretanya, el Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Holanda, Irlanda, Canadà, França, Alemanya i, ara, també Espanya. Milions de persones de tot el món participen cada any en el Trailwalker. Si sumem tots els kilòmetres recorreguts, els participants del Trailwalker han donat més de cent vegades la volta al món!

Algunes dades:
L’Oxfam Trailwalker és un esdeveniment que se celebra des de fa 24 anys.
En l’actualitat és present a 12 països.
El percentatge d’equips que acaben el Trailwalker varia depenent dels països, però se situa entre un 69% i un 95%.
El país que té el rècord del Trailwalker acabat en menys temps és Austràlia, amb 10 hores i 35 minuts.
El país amb més equips participants és el Hong Kong, amb 1.011 equips en l’última edició.
A tot el món el Trailwalker ha recaptat més de 70 milions de dòlars al llarg de totes les seves edicions.
Aquesta és la primera edició del Trailwalker a l’estat espanyol, però hi ha altres Oxfam que també celebraran el seu Trailwalker d’aquí a ben poc, com per exemple Oxfam Índia.
La recaptació mitjana per equip en el Trailwalker d’Oxfam Bèlgica és el doble dels donatius mínims que es demanava als equips per participar-hi. I a Austràlia els equips aconsegueixen de mitjana més del triple de la quantitat mínima!

DOCUMENTS I ENLLAÇOS
  tancar històric  

Diputació de Barcelona