Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimecres, 28 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

XIV DE MOTOS ANTIGUES -RUTA DEL PORTALS

10/06/2013La XIV Trobada de Motos Antigues – Ruta dels Portals que organitzen els Amics de les Motos Antigues de Monistrol de Montserrat en col•laboració amb l’Ajuntament de la vila, es celebrarà diumenge 16 de Juny en una edició d’aquesta clàssica cita del calendari de concentracions, que serà especialment solidària.

Els Amics de les Motos Antigues de Monistrol de Montserrat han volgut donar aquest caire a la trobada mitjançant el banc d’aliments de la fundació Rosa Oriol de Manresa. D’aquesta manera AMD ha decidit rebaixar el preu de la inscripció que passa a costar-ne 24. A canvi, els participants a la trobada hauran de fer per la seva banda, alguna aportació en aliments. Al marge d’això, l’organització també en farà una aportació significativa per aconseguir el màxim d’aliments possibles per lliurar a la fundació manresana.

Els més necessitats en sortiran beneficiats de les aportacions d’organització i participants que podran lliurar aliments amb poc risc de caducitat i alt marge de conservació com les llenties, els cigrons, la pasta, etc. Totes les aportacions seran benvingudes i demostraran, una vegada més, l’alta solidaritat i compromís social del món de la moto.

El recorregut de la Trobada serà l’habitual i, sortint de Monistrol de Montserrat, anirà a Montserrat per baixar després novament cap a Monistrol i pujar a Collbató, on es farà la segona aturada de la ruta. Després de passar pel Bruc i Marganell, els participants s’aturaran a Castellbell i el Vilar per tornar a Monistrol i posar el punt final a la trobada a la Plaça de la Font Gran.

Altres novetats d’aquesta edició al marge de la recollida d’aliments són que un cop feta la inscripció, els participants deixaran les motos abans de prendre la sortida al Parc Tancat del Camp de Futbol. D’altra banda està confirmada la presència de membres de la família Bultó (fills del creador de la marca Bultaco, Paco Bultó) amb algunes motos clàssiques de la marca que són autèntiques peces de museu i formen part de la indústria de la moto a Catalunya.ç

Les preinscripcions van a molt bon ritme, millorant les de l’any passat i s’espera superar el centenar de motos i els més de 200 participants.
 


IMATGES
0

  tancar històric  

Diputació de Barcelona