Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Diumenge, 20 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

20a FIRA DE LA COCA I EL MATÓ

21/10/2013

I ja fa 20 anys!

Si vint anys de fira, una fira que s’ha anat consolidant any rere any, on tothom hi ha posat el seu granet de sorra per fer-la gran i convertir-la en un referent a la comarca i fora d’ella.

El seu caràcter gastronòmic per excel·lència, ens ha mogut a impulsar i  donar  rellevància a aquest aspecte  convertint la gastronomia tant de la coca el mato com la tradicional de la zona (senglar, cigrons de Vilamarics..)  en  l’eix central.

Per això aquest any estrenem un nou espai a la fira “El restaurant de la gastronomia del Montserrat” on s’hi oferirà a més dels ja coneguts tasts , sessions de màster Class amb els productes que donen nom a la fira i altres  i un taller de gin-tònics per anar agafant to. Un espai acollidor i agradable que no ens deixarà indiferents .

També s’ha augmentat el nombre de parades sobre els productes estrella “la coca i el mató” amb una àmplia representativitat de diferents varietats de mató i derivats làctics, sempre d’elaboració artesana, així com també coques de totes menes, mides i sabors,.

I per acabar de completar la fira un gran nombre de parades amb un denominador comú , l’artesania, un dels aspectes que anem potenciant fira rere fira i que mostra la qualitat i varietat d’ artesans de la nostra terra, aportant aquell punt de genuí i originalitat que els caracteritza.

Monistrol es volca en aquesta fira i  dona la benvinguda als visitants amb els braços oberts, passegeu pels nostres carrers, gaudiu dels nostres racons, tasteu els nostres productes, us esperem!

  tancar històric  

Diputació de Barcelona