Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Divendres, 25 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

CONCERT D’OPAL DIA 30 DE SETEMBRE, DINS DEL CICLE RACONS

27/09/2017El dissabte dia 30 de setembre, a les 19,30h, tindrà lloc un concert de la cantant Òpal (Gemma Pedrós) al carrer dels Es Pilons, dins del IV Cicle Racons d’Arts Escèniques.
 
La cantant i compositora, amb tres discs al mercat (un d’ells editat als EEUU), arriba enguany a Monistrol de Montserrat amb concert totalment acústic, un diàleg entre veu i guitarres que crea una atmosfera íntima i propera.

Òpal fa un pop/folk intens, madur i compromès que ens permet connectar amb les emocions i el món interior. La seva veu ha estat qualificada per la premsa especialitzada amb expressions com “veu d’àngel” o “veu privilegiada” i els seus concerts han estat descrits com a “un viatge musical que il·lumina i entreté”.

Va editar el seu primer disc al 2004, anomenat “Sueños”. Al 2009 va editar el seu segon treball , “Pienso distinto”, amb una discogràfica americana i va fer una gira de presentació pels EEUU.  El seu tercer disc, “17”, s’edita al 2013 i amb ell s’afiança la seva carrera a Catalunya. És seleccionada per participar al festival Inund’Art i la revista Enderrock mostra interès pel seu treball. El seu vídeo “Entre tu i jo” és seleccionat per la revista com a vídeo del dia al seu web i la seva cançó “De cop, l’amor” apareix al CD “Noves dones i cançons”, editat per la revista el mes de desembre. Ha participat al projecte solidari “Catalunya per Kenya” amb Txarango i Mone Teruel, entre d’altres, i ha posat la seva veu a la banda sonora del documental “Menazka”, guanyador del premi al millor documental al Jewish Film Festival d’Uruguay, i que s’emetrà per TV3 aquesta tardor.

No us podeu perdre aquest concert, que es desenvoluparà en Racó d’ubicació privilegiada per la seva bellesa: el carrer dels Es Pilons.

  tancar històric  

Diputació de Barcelona