Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dijous, 29 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Èxit de participació al XXXII Aplec Excursionista dels Països Catalans

13/12/2008La inauguració de l’aplec fou el dissabte al migdia a la Sala d’Actes del Monestir, i intervingueren el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler, la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura i el president del Club Muntanyenc Mollet, Valentí Careta, amb uns parlaments de benvinguda i encoratjament pel compromís vers el país que de sempre ha tingut l’excursionisme.
En la reunió de delegats de les entitats participants celebrada a l’ajuntament de Monistrol, hi va participar el president de la Federació d’Entitats excursionistes de Catalunya, Anton Fontdevila. L’acte de cloenda hi participaren la Colla de Gitanes de Mollet i Esbart Monistrol Dansaire. Després vingueren els parlaments, a càrrec del president del Club Muntanyenc Mollet, Valentí Careta, que llegí l’adhesió a l’aplec del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, de Francesc Beato, coordinador dels Aplec Excursionistes dels Països Catalans, el regidor de Cultura de Mollet del Vallès, Daniel Novo, el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Carles Manel Macián i tancà la tanda de parlaments l’alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miguel.
Per finalitzar, es va inaugurar la plaça del Països Catalans amb una plantada d’un xiprer amb la terra aportada pels participants d’arreu dels Països Catalans.
Col·laboraren en l’aplec, el Club Muntanyenc Monistrol, l’Agrupació Excursionista de Granollers, el Centre Excursionista de Catalunya, l’Abadia de Montserrat, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Consell Català de l’Esport, i els ajuntaments de Monistrol de Montserrat, Mollet del Vallès, Marganell, el Bruc i Collbató.
Informació facilitada per Francesc Beato
Font: www.feec.org


  tancar històric  

Diputació de Barcelona