Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Montserrat, corriols, canals, escales i màgic.

24/11/2006Cap a les 9:30 es dona la sortida de la 1 cursa de Montserrat nord, 26km i 1450m de desnivell positiu. Com a cabres comencem a pujant pel camí de la Matagalls-montserrat, agafa el camí de l’aigua i ràpidament som el monestir. D’aquí seguim enfilant les escales de sant Jeroni i a l’alçada de sant Benet agafem el GR que ens portar cap pla de trinitats. Aquí arriba la primera baixem que ens porta el camí de l’arrel, baixada tècnica en que gaudeixo com un nen!!

Seguim pel camí de l’arrel fins a Santa Cecília passant per sota de paret de l’aeri, diables... fins trobar la canal de de sant Jeroni! quina pujada! Aquí ja vaig cansadet! i començo a notar els kilòmetres.

Desprès de la canal un ultim tram d’escales i ja el cim de Montserrat, cobert de boira, faig la volta a la rosa dels vents i avall que fa baixada. El segon tram més divertit i tècnic, la baixada per la canal de patriarques: impressionat!! (si no fos per les baixes tècniques no faria aquestes curses) tornem a santa Cecília i aquí començo a patir de la panxa i del km 20 el 23 en costar seguir un ritma tot i que és baixada. A l’ultim avituallament un galeta sembla que en fa recuperar i baixo els 3 últims kilòmetres per pista fins a la plaça de la font de Monistrol. 3:01:56h d’una cursa maca, tècnica i màgica... esperem que el proper any estigui dins del circuit de FEEC de curses de muntanya.

Avui tornem els entrenaments que diumenge correm a casa (Garraf) la penúltima prova del circuit Català de curses de muntanya.a seguir gaudit dels km i el "monte".

Article publicat al Blog "Una finestra de bon temps"

http://unafinestradebontemps.blogspot.com/2006/11/montserrat-corriols-canals-escales-i.html
  tancar històric  

Diputació de Barcelona