Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dijous, 29 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Un paisatge pel qual no passen els anys.

16/08/2008Per allotjar-se, no hi ha res millor que les cel.les Abat Marcet. Les actuals són uns autèntics apartaments moderns i totalment equipats. N’hi ha d’1 a 4 places; els nens tenen descomptes. També hi ha hotel, però això ja surt més car. Si s’ho estima més també hi ha restaurant amb carta, menú i entrepans i serveis de menjar ràpid al recinte, així com una zona de pícnic a l’edifici Mirador dels Apòstols. També hi ha una zona infantil de jocs.
I després hi ha la muntanya, realment impressionant. Hi ha molts itineraris i passejades curtes amb esplèndides visites per fer als voltants, alguns d’ells combinables amb els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova. Sobre qualsevol recorregut l’informaran àmpliament a l’Oficina d’Informació.
I si un dia fa mal temps, no s’oblidi de visitar el Museu de Montserrat (adults 6,50 euros, entrada reduïda 5,50), format per sis col.leccions diferents.
Diàriament hi ha un mercat en què els pagesos dels voltants de Montserrat ofereixen els seus productes típics: mató, mel, formatges, etc.

Font: www.elperiodico.cat


  tancar històric  

Diputació de Barcelona