Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Diumenge, 20 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general
 • L‘Ajuntament
 • La Vila
 • Actualitat
 • Atenció al ciutadà
 • Seu electrònica


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
 • Ampliació de la gratuïtat C-16 els dies feiners
  17 de Setembre de 2020
  El Govern de la Generalitat amplia la gratuïtat de la C-16 a les 24 hores els dies feiners. La bonificació s’aplica a partir de l’1 de setembre de 2020 i té per objectiu contribuir a descongestionar la C-55.
  Llegir.ne més
 • Aprovació llista definitiva admesos i exclosos borsa de treball vigilant
  16 de Setembre de 2020
  Mitjançant decret d’alcaldia de data 15 de setembre de 2020 s’ha aprovat la llista definitiva d’admesos i exclosos en el procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants de la categoria de vigilant municipal. 
   
  Podeu accedir al contingut del decret a l’apartat Ajuntament/convocatòries de personal
   
  En la mateixa resolució es convoca a tots els aspirants admesos a comparèixer el proper 21 DE SETEMBRE a les 10 del matí a l’Espai Joan Carles Amat (sala annexa del pavelló) per a l’inici de la realització de les proves de selecció.


   
  Llegir.ne més
 • BORSA DE TREBALL VIGILANTS MUNICIPALS: APROVACIÓ LLISTA PROVISIONAL ADMESOS I EXCLOSOS
  27 d'Agost de 2020
  Mitjançant decret d’alcaldia de data 26 d’agost de 2020 s’ha aprovat la llista provisional d’admesos i exclosos en el procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants de la categoria de vigilant municipal. 
   
  Podeu accedir al contingut del decret a l’apartat Ajuntament/convocatòries de personal
   
  En la mateixa resolució es convoca a tots els aspirants admesos a comparèixer el proper 21 DE SETEMBRE a les 10 del matí a l’Espai Joan Carles Amat (sala annexa del pavelló) per a l’inici de la realització de les proves de selecció.


   
  Llegir.ne més
 • Monistrol de Montserrat no celebrarà enguany la XXVIIa Fira de la Coca i el Mató 2020
  12 d'Agost de 2020

   

  MONISTROL DE MONTSERRAT NO CELEBRARÀ ENGUANY LA XXVIIª FIRA DE LA COCA I EL MATÓ – 2020.

   

  A causa de la situació d’excepcionalitat creada per la crisis sanitària originada amb la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), donades les restriccions i les recomanacions que ha fet la Generalitat de Catalunya per evitar riscos d’expansió del contagi i per responsabilitat de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat enfront aquesta situació, el Consistori ha pres la decisió de no celebrar enguany la tradicional FIRA DE LA COCA I EL MATÓ.

   

   

  L’Ajuntament de Monistrol de Montserrat confia en poder celebrar una nova edició normalitzada de la Fira de la Coca i el Mató el cap de setmana del 30 i 31 d’octubre del proper any 2021, per tal de tornar a donar visibilitat als comerços i entitats de la vila i oportunitat de negoci a paradistes i artesans de la comarca i la província, ja que aquest esdeveniment anual suposa una gran dinamització de l’economia i del turisme de la vila i la comarca.

  Llegir.ne més
 • TDT
  17 de Juliol de 2020

  Des de la Direcció General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ens han informat que va començar la segona fase del Segond Dividend Digital a Catalunya. Per aquest motiu, és possible que durant uns mesos alguns canals de la TDT que es reben al municipi, poden canviar de freqüència.

   
  Per tal de poder continuar veient correctament tots els canals de televisió, els veïns i veïnes haurande portar a terme determinades accions:
   
   

  Llegir.ne més
 • BIBLIOBÚS 25 DE JUNY
  22 de Juny de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Us informem que des del Servei de Bibliobús La Mola reprenen el seu servei a Monistrol de Montserrat. Aquest dijous 25 de juny el trobareu a la Pl. de la Font Gran  de 17:30 a 19:00 h.

   

  S’han de seguir una sèrie de mesures davant la situació de la COVID-19.

   
   

  Llegir.ne més
 • OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA AMB CITA PRÈVIA
  17 de Juny de 2020

  Benvolguts/des,

   

  L’Oficina d’Atenció Ciutadana està oberta per tràmits presencials, de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 h (excepte festius).

   

  Només s’atendrà amb cita prèvia. Podeu demanar la vostra hora trucant al 93.835.00.11.

   

  Pels abonaments de piscina no cal cita prèvia. L’horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h i les tardes del 17, 18, 22 i 25 de juny de 16:30 a 18:30 h.

   

  En la mesura del possible, agrairem que continueu fent tràmits telemàticament des de la seu electrònica. 

   

  Trobeu adjunta una petita guia amb les passes necessàries per poder tramitar una instància o document per la seu electrònica.

   

  Gràcies per endavant.

  Llegir.ne més
 • AVÍS RETORN PART PROPORCIONAL QUOTA DE LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA ESPORTIVA
  04 de Juny de 2020
   

  A V Í S

   

  DES DE L’AJUNTAMENT DE MONISTROL DE MONTSERRAT S’HA INICIAT EL PROCEDIMENT DE COMPENSACIÓ I/O DEVOLUCIÓ DE LA PART PROPORCIONAL DE LES QUOTES PAGADES DE LES PERSONES ABONADES A LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL, EN EL MARC DE LES MESURES EXTRAORDINÀRIES ESTABLERTES PEL CONSISTORI, PER CONTRARESTAR ELS EFECTES ECONÒMICS DE LA CRISI SANITÀRIA PROVOCADA PER LA COVID-19.

   

   

  MONISTROL DE MONTSERRAT, 04 DE JUNY DE 2020
   

  Llegir.ne més
 • AJUTS PER A PROFESSIONALS, MICROEMPRESES I COOPERATIVES DEL BAGES AFECTADES ECONÒMICAMENT PER LA COVID-19
  27 de Maig de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Des del Consell Comarcal del Bages ens han informat que han aprovat les Bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.  

   

  Els ajuts seran entre 300 i 1.000 euros per a les activitats que hagin patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que es pugui rebre, per a la mateixa finalitat, d’altres entitats o persones públiques o privades. En els propers dies es publicarà la convocatòria i s’obrirà el termini per entrar les sol·licituds.

   

  Per més informació, podeu consultar directament el web de l’ens: https://www.ccbages.cat/ 

   

  Per qualsevol consulta us podeu adreçar al coreu  ajutscovid@ccbages.cat.

   

  Gràcies.

   

   

  Llegir.ne més
 • BAN OBERTURA DEL MERCAT DEL DIJOUS I DEL MERCAT D’ARTESANIA ALIMENTÀRIA DEL DISSABTE
  25 de Maig de 2020
   

  B A N

  OBERTURA DEL MERCAT DEL DIJOUS I DEL MERCAT D’ARTESANIA ALIMENTÀRIA DEL DISSABTE

   

   

  Atès que des del  dia 18 de maig a Monistrol de Montserrat son d’aplicació les mesures per a la flexibilització de determinades restriccions d’àmbit nacional, establertes amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma en aplicació de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, des  de l’Ajuntament s’ha acordat reprendre l’activitat del mercat no sedentari,  sobretot pels productes alimentaris i de primera necessitat.

   

  Es per això que a partir del dissabte 21 de maig, es torna a obrir el MERCAT DELS DISSABTES ubicat al Parc de l’Alvèrnia i el MERCAT DELS DIJOUS de  la Plaça Font Gran.

   

  Aquesta obertura resta condicionada al compliment d’una sèrie de mesures preventives  per part dels paradistes i també dels clients per tal d’evitar el contagi de la malaltia COVID-19, seguint les recomanacions del Departament de Salut.

   

  Pel que fa als clients

   

  -          Només es podrà accedir a través de punts (un o més, segons es consideri) que estaran controlats i regulats; quan l’afluència no permeti garantir la distància de 2 metres entre persones o superi 1/3 de l’ocupació de l’espai, no es permetrà accedir a ningú fins que surti un nombre suficient de persones-

   

  -          Els clients hauran de respectar la distància de 2 metres i esperar el seu torn formant una cua de manera que només hi hagi 1 persona a primera línia de la parada.

   

  -          No es permetrà tocar els productes per part dels clients, excepte que sigui amb guants d’un sol ús quan el paradista pugui facilitar-los

   

  -         Cada parada posarà a  disposició de la clientela gel hidroalcohòlic o guants d’un sol ús i un cubell perquè els dipositin un cop s’han usat els guants.  Monistrol de Montserrat, 25 de maig de 2020
   

  Llegir.ne més
 • MONISTROL NO COMPLEIX REQUISITS PER FLEXIBILITZAR RESTRICCIONS OBERTURA ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ - ORDRE SND/247/2020 DE 21 DE MAIG
  22 de Maig de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Us informem el BOE ha publicat l’Ordre SND/427/2020, de 21 de maig, pel qual es flexibilitzen les restriccions derivades de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 a petits municipis i a ens locals d’àmbit territorial inferior.

   

  A l’article 2 s’especifiquen les condicions necessàries per poder obrir bars i restaurants:

   

  ’’Artículo 2. Ámbito de aplicación.

  1. Esta orden será de aplicación tanto a los municipios como a los entes de ámbito territorial inferior al municipio recogidos en el artículo 24 bis de la Ley 7/1985, de 2 de abril, Reguladora de las Bases del Régimen Local, cuando tengan menos de 10.001 habitantes y densidad de población inferior a 100 habitantes por kilómetro cuadrado.

  2. Sin perjuicio de lo dispuesto en materia de movilidad para cada fase, se podrán beneficiar de las medidas contenidas en esta orden aquellos residentes que figuren empadronados en el municipio o ente de ámbito territorial inferior al municipio, así como aquellas personas que hayan permanecido en los últimos catorce días en el municipio o ente de ámbito territorial inferior al municipio.

  3. No podrán hacer uso de las habilitaciones de esta orden las personas que presenten síntomas o estén en aislamiento domiciliario debido a un diagnóstico por COVID-19, o que se encuentren en periodo de cuarentena domiciliaria por haber tenido contacto estrecho con alguna persona con síntomas o diagnosticada de COVID-19.

  Las personas vulnerables al COVID-19 también podrán hacer uso de las habilitaciones previstas en esta orden, siempre que su condición clínica esté controlada y lo permita, y que mantengan rigurosas medidas de protección.’’

   

  Monistrol de Montserrat no compleix els dos requisits ja que la població és d’una densitat d’uns 257 habitants per km2, i per tant no és aplicable aquesta mesura.

   

  Poden consultar el document directament al web del BOE o al document adjunt.

   

   

  Llegir.ne més
 • FASE 1
  18 de Maig de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunt diversos cartells informatius sobre les mesures i recomanacions durant la fase 1.

   

  Des de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya informen:

   

  Continua vigent l’estat d’alarma i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes.

   

  Des del 26 d’abril, els menors d’edat fins a 13 anys poden sortir a passejar acompanyats d’una persona adulta, amb determinades limitacions.

   

  Des del 2 de maig, està permés que les persones de 14 anys o més sortin a passejar i a fer activitat esportiva, amb determinades limitacions.

   

  Es troben en fase 1 les regions sanitàries de l’Alt Pirineu i Aran, el Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, Girona, Catalunya Central, LLeida i les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.  Als territoris en fase 1 s’ha autoritzat:

  • La reobertura dels establiments comercials i locals tancats al públic per l’estat d’alarma, sempre que no superin els 400 m2 de superfície, sense cita prèvia i amb 1/3 de l’aforament.
  • Els locals de més de 400 m2 també poden obrir si acoten l’espai al públic a, com a molt, 400 m2.
  • Es poden fer rebaixes i promocions.
  • La reobertura de terrasses d’establiments d’hostaleria i restauració amb limitacions i condicions de seguretat.
  • Flexibilitzar diferents mesures socials, amb limitacions concretes.
  • L’obertura de biblioteques, museus, establiments d’actes i espectacles culturals i dels hotels i establiments turístics.
  • La mobilitat general dins la regió sanitària per les activitats autoritzades.
  • Es mantenen les recomanacions, a empreses i treballadors, de teletreball i de mesures de conciliació i reorganització per reduir la mobilitat per motius d’activitat laboral.
  • Els esportistes professionals o federats poden entrenar en tota la regió sanitària. La pràctica esportiva d’oci només es pot fer dins del municipi.
  • S’autoritzen la caça i la pesca esportives.

   

  Al següent enllaç trobareu més informació:

   

  https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/desconfinament-progressiu/fase-1/

   

  Gràcies per endavant.
   

  Llegir.ne més
 • OBREN DEIXALLERIES A PARTICULARS A PARTIR DE L’11 DE MAIG
  07 de Maig de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Des del Consell Comarcal del Bages han informat del següent:

   

  Les deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobriran dilluns vinent, 11 de maig

  5 de maig de 2020
  A partir dels proper dilluns, 11 de maig, la xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobrirà per a l’ús també de particulars (els darrers dies s’havia destinat exclusivament a activitats econòmiques) amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat, que evitin col·lapsar les deixalleries els primers dies d’obertura i que s’informin del funcionament de recollida de voluminosos als seus municipis.


  A l’entrada de cada deixalleria fixa, els usuaris trobaran un cartell amb indicacions de seguretat, com l’ús de guants i mascaretes, el respecte de les distàncies de seguretat i l’aforament màxim de persones que permet cada deixalleria. A les deixalleries mòbils també es prendran mesures per minimitzar el contacte directe entre els professionals i els usuaris. Les deixalleries funcionaran en els seus horaris normals i també es reprendran serveis que havien estat aturats com la venda de compost, el segellat de bonificacions i el programa de reutilització social.
   

  Des del Consorci del Bages per a la gestió de residus es fa una crida a l’ús responsable de la xarxa de deixalleries i a evitar col·lapsar-les. Per això, es demana que la ciutadania esglaoni l’anada a les deixalleries per evitar aglomeracions i llargues esperes per poder-hi accedir. A més, també es recomana que cadascú s’informi al seu Ajuntament sobre funcionament, horaris i dies de recollida de voluminosos.

   

  Si us plau, trobeu cartell amb els horaris habituals.

   

  Gràcies per endavant.

  Llegir.ne més
 • RESULTAT PROVA PROCÉS SELECTIU BRIGADA
  06 d'Abril de 2020
  Es publiquen els resultats de les proves que es van realitzar en el marc de la convocatòria del procés de selecció d’una plaça interina de peó de brigada.
   
  La convocatòria està suspesa degut a la declaració de l’estat d’alarma, i quan finalitzi aquesta es publicarà la data de la propera prova.
   
   
  Llegir.ne més
 • DECRET MESURES ECONÒMIQUES
  20 de Març de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunt el Decret d’Alcaldia 2020DECR000229 del 19/03/2020 amb on es recullen les mesures econòmiques davant de la situació actual amb el COVID-19.

   

  Salutacions

  Llegir.ne més

 • No s'han trobat resultats.

 • EDICTE APROVACIÓ INICIAL MAPA DE CAPACITAT ACÚSTICA
  09/05/2016

  El Ple de l′Ajuntament en la sessió de data  28 d’abril de 2016  va aprovar inicialment el mapa de capacitat acústica de Monistrol de Montserrat d’acord amb els paràmetres que s’estableixen al Decret 176/2009. de 10 de novembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei 16/2002, de protecció contra la contaminació acústica.
  Llegir.ne més
 • EDICTE INICI TRÀMITS PER A LA PROVISIÓ DE JUTGE DE PAU TITULAR
  09/05/2016


  Per resolució d’alcaldia de data 9 de maig de 2016, s’ha acordat iniciar els tràmits  per a procedir a la provisió de jutge de pau titular de Monistrol de Montserrat, d’acord amb la legislació vigent.
  Llegir.ne més
 • EDICTE APROVACIÓ BASES GENERALS PARTICIPACIÓ FESTA DELS ROMEUS
  04/12/2015

  Es fa públic per a general coneixement que  la Junta de Govern Local , en sessió celebrada en data 26 de novembre de 2015,  va aprovar  les bases generals per a la participació d’expositors a la Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat que es celebrarà els dies 23 i 24 de gener de 2016. 

  El termini de presentació de les sol.licituds d’inscripció  finalizarà el dia 22 de desembre de 2015.
  Llegir.ne més


DESTACATS
Diputació de Barcelona