Actuació del grup "Tarumbeta Africa Cultural Group", de Kènia (50a edició de les Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) de Catalunya)

Divendres, 9 de setembre de 2022 de 19.00 h a 20.30 h

El grup cultural Tarumbeta va néixer l'any 2005 com a grup cultural i inscrit en gènere esports i cultura a Departament de Cultura i Serveis Socials.

També està registrat com a organització basada en la comunitat (CBO) a Kariobangi North Eastland.

L'objectiu i l'agenda del grup principal és crear consciència la comunitat a través de la música i l'art.

El grup utilitza la música com a eina per a mobilitzar els joves cap al desenvolupament comunitari corporal, per a l'apoderament i la reducció de la pobresa. Els grups consisteixen en més de 40 membres, tant homes com dones.

  • Visió: reunir els joves i compartir valors culturals a través de les danses, la interpretació i la socialització, per tant, fomentant la integració social, la comprensió, la pau, la sensibilització sobre les habilitats per a la vida, l'abús de drogues i el VIH/SIDA.
  • Missió: Incorporar membres de la comunitat per unir-se i aconseguir una cohesió pacífica.
  • Objectiu: Promoure la convivència nacional i internacional i comprensió a través del teatre comunitari, la música i la dansa.
  • Activitats: Música i Dansa

Les JIF són organitzades per Adifolk (Associació per a difusió del Folklore) i compten amb la participació, durant 10 dies i a diverses viles i ciutats del territori català que són les subseus del Festival, de nombrosos grups i conjunts folklòrics de països de tot el món.

 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

La Font Gran

La Font Gran - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.09.2022 | 11:45