XXIX edició de la Fira de la Coca i el Mató 2023

A partir d'avui i fins el dia 31 d'agost de 2023, s'obre el termini per inscriure's a la XXIX edició de la Fira de la Coca i el Mató, que es celebrarà els dies 28 i 29 d'octubre de 2023. 

Adjunt trobareu les bases i els documents que cal presentar per participar-hi (annex II, annex III, annex IV i annex V).

La Fira de la Coca i el Mató és un reclam gastronòmic i ha esdevingut una de les principals fires gastronòmiques del país i té especial rellevància a la província de Barcelona i, sobretot, a la comarca del Bages.

La fira se celebra el cap de setmana anterior a la festivitat de Tots Sants, a finals d’octubre, i és motiu de visita obligada al municipi pels amants d’uns dels dolços més típics de Catalunya, especialment de la regió montserratina: la coca i el mató de Montserrat. Les xerrades i demostracions gastronòmiques i culinàries, així com moltes parades d’alimentació, són la base i el reclam principal de la fira. Tanmateix les diverses demostracions de les entitats del municipi i diverses activitats de caràcter cultural, musical, teatral i festiu, ajuden a complementar l’espai firal i esdevenen un altre dels atractius d’aquesta festa tan arrelada a Monistrol de Montserrat.

Quin cost té:

Consulteu la taxa a les bases

La Font Gran

La Font Gran - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.10.2023 | 08:26