Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimecres, 23 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Canvis a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat

04/02/2010El passat dimarts dia 2 de febrer, la Regidora Crescència Estatuet del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya i membre de l’equip de Govern, va presentar la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, per questions de salut circumstancials i passatgeres.
És per això que l’organigrama de regidories sofrirà alguns canvis.
L’Ajuntament resta a l’espera de la incorporació oficial de la nova Regidora Pilar Vergara.
 
Redefinició de l’Àrea d’Atenció a les persones, que passa a denominar-se Àrea d’Acció Social, amb el següent Àmbit competencial: Foment de les polítiques d’atenció social. Atorgament de beques i ajuts a sectors socials necessitats. Coordinació i direcció dels serveis socials de l’Ajuntament, inclòs el servei d’atenció domiciliària. Atenció a persones i/o grups socials amb especials dificultats. Relació amb entitats de pensionistes del municipi. Foment i promoció de polítiques adreçades a la creació d’habitatge social. Impulsar actuacions adreçades als immigrants. Impulsar programes d’atenció a la gent gran. La Regidora serà la sra. Pilar Vergara.
Redefinició de l’Àrea de Promoció Turística i Comerç, que passa a denominar-se Àrea de Promoció Turística, Comerç i Polítiques Sectorials, amb el següent Àmbit competencial: Coordinació i representació a totes les fires que es portin a terme. Liderar i impulsar polítiques adreçades a potenciar i millorar el suport de l’Ajuntament a l’estructura comercial. Promocionar l’oficina turística de Monistrol. Coordinació i seguiment del personal adscrit a l’area de turisme. Impuls del turisme ciutadà i desenvolupament de polítiques de promoció comercial. Concessió de llicències municipals a les parades de mercats. Impuls de les polítiques de mercat i promoció de la Vila. Foment de polítiques d’igualtat. Impulsar polítiques municipals adreçades a l’organització d’activitats per als joves. Control i gestió de l’Info jove. Millorar les instal•lacions existents destinades als joves. Relacions i col•laboració amb entitats juvenils del municipi. Desenvolupament del Pla Local de Joventut. El regidor serà el sr. Josep Nogués.
Creació de l’Àrea de Promoció Econòmica, amb el següent Àmbit Competencial: Potenciar accions de promoció econòmica. Desenvolupament de polítiques de promoció econòmica. El regidor serà el sr. Josep Santcristofol.

  tancar històric  

Diputació de Barcelona