Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dilluns, 26 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

DUATLÓ A CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

24/03/2010Disputada aquest passat diumenge dia 21, la cinquena prova del campionat de Catalunya de Duatló de Carretera en format sprint, sobre un traçat muntanyós a la localitat de Castellfollit de la Roca. En categoria masculina la victòria fou per Didac Cuadros del Club Sant Joan de les Abadesses amb un temps final de 58min20s,  seguit de Josep Viladoms i Joan Oliveras. En categoria femenina el triomf se’l va endur Emma Roca del CN el Prat-triatló, seguida de Bàrbara Anento i Carolina Jordi. Per equips la victòria va caure en mans del Club Triatló Manresa. Cal destacar el gran nombre de duatletes inscrits i el nivell bon participatiu amb arribades molt ajustades. A més, cal notar també el bon nivell organitzatiu, demostrant un any més que el Duatló de Castellfollit és una de les millors proves del campionat.
En acabar la competició senior, es va realitzar una duatló infantil amb més de 50 nens amb l’objectiu de que els més menuts puguessin experimentar i conèixer de primera mà aquest  esport.
El nostre representant, el monistrolenc Xavier Gasol va quedar en una magnífica 41ena posició de la classificació general.
La pròxima prova serà el proper dissabte 27 de març a la població de Sant Joan de les Abadesses.


IMATGES
000
  tancar històric  

Diputació de Barcelona