Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

FIRA DE LA SOLIDARITAT I LA DIVERSITAT

01/02/2011La fira festa de la solidaritat i la diversitat va néixer fa 4 anys amb la intenció de donar a conèixer les diferents cultures que ens envolten. Cultures que cohabiten en el nostre poble i que formen un conglomerat multicultural.
Volem promoure la convivència entre tots nosaltres, així com els valors de la integració, respecte ,tolerància i solidaritat, amb un ambient de festa i entreteniment per a tota la família.
 
Ho treballarem fent tallers, exposicions,  jocs i tastets culturals i gastronòmics.
 
A la Fira trobarem parades de diferents ONG, protectores d’animals i una representació de diferents països, ARGENTINA, SENEGAL, MEXIC.... que ens oferiran tastets gastronòmics que estan per llepar-se els dits.... , així com parades d’artesania i tallers per la mainada durant tot el dia.
 
Per els més matiners farem un esmorzar de PA TORRAT AMB OLI DE COLLBATÓ, després una caminada popular molt saludable amb joc de pistes, on haurem de buscar uns sobres amb dites que tenen a veure amb la humanitat i el món que ens envolta, a les 10 s’obre la FIRA, durant el matí: inauguració de l’exposició ’PROPOSTES PER REFORMAR EL SISTEMA D’INSTITUCIONS INTERNACIONALS. CONSTRUIM UN ALTRE MON ENTRE TOTS’, tallers de bitlles catalanes, lectures teatral: el documental ’SALVEMOS EL MAR’, després una xerrada ’EDUCACIÓ canina en positiu’, SEVILLANES, BALL FLAMENC, i per finalitzar les actuacions HAVANERES. 
A les 8 del vespre finalitzarà la Fira festa.

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

IMATGES
0

  tancar històric  

Diputació de Barcelona