Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dilluns, 21 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

La monistrolenca Núria López Bigas. Premi Nacional de Recerca al Talent Jove.

08/02/2012El President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va presidir l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2011 en reconeixement a l’activitat investigadora dels científics vinculats al nostre país.
 
Reconeixement a l’activitat investigadora
 
La gala de lliurament dels Premis s’ha celebrat aquest vespre al Teatre Nacional de Catalunya, amb la presència també del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i del conseller de Salut, Boi Ruiz.
 
La Generalitat, a través de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, ha reconegut l’activitat investigadora dels científics vinculats al nostre país. Aquests guardons són les màximes distincions que s’atorguen en l’àmbit de la recerca a Catalunya i, a més de premiar la investigació, han distingit la col·laboració entre el sector públic i privat, les accions de mecenatge i la divulgació científica a través dels mitjans de comunicació.
 
Enguany, els guardonats han estat:
 
- Premi Nacional de Recerca 2011: Jordi Gali, economista i director del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i research professor de la Barcelona Graduate School of Economics.
 
- Premi Nacional de Recerca al Talent Jove: Núria López-Bigas, doctora en biologia i professora d’investigació ICREA a la Universitat Pompeu Fabra.
 
- Premi Nacional al Partenariat Públic-Privat en Recerca i Innovació: IBM i Barcelona Supercomuting Center.
 
- Premi Nacional de Mecenatge Científic: Pere Mir, doctor en ciències químiques i president de la Fundació CELLEX.
 
- Premi Nacional de Comunicació Científica: programa “Valor Afegit” de Televisió de Catalunya.
 
Núria López Bigas.
Premi Nacional de Recerca al Talent Jove
Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona i professora d’investigació ICREA a la Universitat Pompeu Fabra. La seva recerca se centra en la bioinformàtica (aplicació dels mètodes computacionals a la gestió d’anàlisis i dades biològiques), havent obtingut resultats de clar interès sanitari amb aplicació clínica i industrial.
Núria López ha desenvolupat una impecable trajectòria en termes de estades en centres internacionals de prestigi, finançament obtingut en convocatòries competitives, publicacions científiques en revistes d’alt impacte, i capacitat de captació i formació de col·laboradors. Entre els seus mèrits destaca el Career Development Award concedit pel Human Frontier Science Programme.


IMATGES
0

0

  tancar històric  

Diputació de Barcelona