Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Diumenge, 27 de Setembre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Llistat provisional de paradistes admesos i exclosos per participar en la XXIa Fira de la Coca i el Mató

03/09/2014

Com indiquen les Bases Generals, el dia 1 de setembre de 2014 va finalitzar el termini per a la presentació de tota la documentació per part dels paradistes que varen assistir a l’edició anterior de la Fira de la Coca i el Mató.

El llistat està format per tres apartats: paradistes admesos, paradistes exclosos i la disponibilitat de llocs vacants per sol·licitar expositors a la Fira per a nous paradistes.

Si us trobeu en el llistat d’admesos provisionals vol dir que ja heu aportat tota la documentació que se sol.licitava a les Bases Generals. Si esteu al llistat d’exclosos provisionals significa que no heu entregat tota la documentació requerida. En aquest cas teniu 5 dies per aportar la documentació restant.

En aquesta edició hi ha disponibilitat per inscriure nous paradistes. Aquests podran enviar les seves sol·licituds d’inscripció a l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat entre els dies 1 i 16 de setembre de 2014, juntament amb una fotografia i una descripció dels productes que ofereixen.

Si són admesos se’ls comunicarà per correu electrònic i tot seguit ja podran enviar la documentació que s’esmenta a les Bases Generals.

Així, els nous paradistes admesos tindran des del dia que se’ls comuniqui l’admissió fins al dia 23 de setembre de 2014 per entregar a l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat la documentació requerida.

Entre els dies 23 i 25 de setembre de 2014 es publicarà el llistat definitiu de paradistes admesos i exclosos per participar a la Fira de la Coca i el Mató d’enguany.

Tanmateix, a inicis del mes d’octubre es publicarà una llista on s’indicarà la ubicació concreta de cada parada a l’espai firal.

 
 

DOCUMENTS I ENLLAÇOS
  tancar històric  

Diputació de Barcelona