Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimecres, 28 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

Concert diumenge, 2 octubre, amb ODD BEATLES

27/09/2016L’últim concert del Cicle Racons serà amb el grup Odd Beatles, aquest diumenge, dia 2 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, al carrer Sant Ramon.

El grup bagenc Odd Beatles fa un homenatge al quartet de Liverpool, des d’una sonoritat acústica i actual, amb notes de jazz i de pop, que posa en relleu les riques melodies dels Beatles amb una base totalment renovada. Els Beatles són probablement el grup més versionat del segle XX, però Odd Beatles ens en dóna una visió radicalment nova amb uns arranjaments amb tocs de jazz i altes dosis d’improvisació. Així, temes tan coneguts com Let it be, Hey Jude, Michelle, Sergent Pepper o Get Back, cobren nova vida amb els arranjaments de David Martell i són embolcallats amb la veu expressiva i rica en matisos de la cantant Elisabet Soler.
Un concert que no deixarà indiferent a ningú, apte tant pels fans de The Beatles com pels amants del jazz i de la música en general.

Odd Beatles està format per: Elisabet Soler (veu), David Martell (piano i arranjaments), Pere Barrera (baix elèctric) i Xevi Camp (bateria).
   tancar històric  

Diputació de Barcelona