Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dimarts, 20 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

TDT

17/07/2020

Des de la Direcció General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ens han informat que va començar la segona fase del Segond Dividend Digital a Catalunya. Per aquest motiu, és possible que durant uns mesos alguns canals de la TDT que es reben al municipi, poden canviar de freqüència.

 
Per tal de poder continuar veient correctament tots els canals de televisió, els veïns i veïnes haurande portar a terme determinades accions:
 

- Als habitatges unifamiliars o edificis de fins a tres o quatre habitatges, un cop s’hagi produït l’encesa dels nous canals només caldrà fer una resintonització a través del comandament a distància del televisor.

- En el cas dels edificis més grans, de més de tres o quatre habitatges, en canvi, serà necessari contactar amb una empresa instal·ladora de telecomunicacions homologada perquè facin les adaptacions necessàries a l’antena. Un cop fet això, cada veí o veïna haurà de resintonitzarels canals al seu televisor.

 

Al web de Mitjans de Comunicació de la Generalitat ofereixen informació més detallada sobre el Segon Dividend Digital. La ciutadania, a més, pot informar-se trucant al 012.
 

  històric  

Diputació de Barcelona