Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dilluns, 26 d'Octubre de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
NOTíCIES  

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil ha activat la fase d’Alerta

25/01/2005Els termòmetres registraran valors de temperatura màxima entre 5 i 10 graus més baixos que la jornada de diumenge. Alhora, les temperatures mínimes s’assoliran al final del dia i podran arribar a valors de 10 graus sota zero al Pirineu i de 5 sota zero a l’interior. A la nit les glaçades arribaran a la mateixa línia del litoral.

A mitjans de setmana la irrupció d’aire fred serà d’origen Siberià el que comportarà una davallada encara més acusada de les temperatures a tot el país. Aquesta situació vindrà acompanyada de vent de component nord que bufarà fort amb cops molt forts al Pirineu i l’Empordà, i entre moderat i fort de component nord i oest a les terres de l’Ebre. En aquestes àrees la sensació de fred serà més acusada per la combinació de les baixes temperatures i la presència del vent de component nord.

D’altra banda la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que s’ha activat la fase d’Alerta del NEUCAT (Pla d’Emergències per Nevades a Catalunya) a les comarques de la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Ripollès, a les de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l’Estany i la Garrotxa davant la probabilitat de precipitacions en forma de neu.

Com a mesura preventiva, el departament de Política Territorial i Urbanisme realitza actuacions a la xarxa a carreteres i a la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per afrontar l’onada de fred. Una de les mesures és tirar productes fonents del gel i la neu (sal sòdica i potàssica) en els punts més sensibles de la xarxa viària catalana amb especial incidència en les carreteres del Pirineu, de la plana de Lleida, i la zona nord de Figueres.

Font: Generalitat de Catalunya: www.gencat.net


  tancar històric  

Diputació de Barcelona