Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Dissabte, 04 d'Abril de 2020
Dades meteorològiques     
Màxima -ºC   Mínima -ºC   Informació meteorològica
Cercador Accessibilitat Mapa web Adreces Contacte
Vista general
 • L‘Ajuntament
 • La Vila
 • Actualitat
 • Atenció al ciutadà
 • Seu electrònica


Oficines Municipals

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 15h
Els dijous de 16,30h a 19,30h
Del 15 de juny al 15 de setembre:
de dilluns a divendres de 8h a 14h (Horari d'estiu).

Pl. de la Font Gran, 2
08691 Monistrol de Montserrat

T. 93 835 00 11
F. 93 828 41 63
 • BO SOCIAL ELÈCTRIC
  03 d'Abril de 2020

  BO SOCIAL ELÈCTRIC

   

  El Bo Social Elèctric és un descompte aplicat a determinats col·lectius considerats consumidors vulnerables amb descomptes notables a la factura del subministrament de llum. El descompte varia segons la situació de cada abonat, el descompte és des d’un 25% fins a un 40% sobre la factura total.  Aquest percentatge, dependent de diverses situacions més com el risc d’exclusió social, pot ser encara més gran.  Per motius del COVID-19 el Govern realitzarà una pròrroga d’aquesta subvenció com a mesura dins del Pla d’Actuació.

   

  Requisits:

   

  • - S’ha de ser titular del subministrament elèctric contractat en la residència habitual
  • - Tenir contractat el PVPV, és a dir, el Preu Voluntari per al Petit Consumidor
  • - Ésser consumidor vulnerable o vulnerable sever ( família nombrosa o monoparental, pensionista, víctima de terrorisme o de violència de gènere, un membre de la unitat familiar amb discapacitat igual o superior al 33%, etc.)

  Podreu trobar més informació d’aquests ajuts i d’altres als següents enllaços web:

   

  Podeu contactar amb Serveis Socials, trucant al 93.835.00.11 o per correu electrònic a gonzalezry@monistroldemontserrat.cat .

   


   

   
   

  Llegir.ne més
 • CONVOCATÒRIA AJUTS PER A PERSONES AUTÒNOMES, PERSONES FÍSIQUES, PER A LA COMPENSACIÓ DE PÈRDUES ECONÒMIQUES PEL COVID-19
  03 d'Abril de 2020

   

  RESOLUCIÓ TSF/806/2020, de 2 d’abril, per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts per a les persones treballadores autònomes, persona física, per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19 (ref. BDNS 501916).

   

  S’ obre la convocatòria per accedir a una  prestació econòmica única, per un import màxim de fins a 2.000 euros, per a les persones físiques que siguin treballadores autònomes en situació d’alta al règim especial del treballadors autònoms de la Seguretat Social, i amb domicili fiscal en un municipi de Catalunya, que figurin com a tals en activitats de les quals s’ha decretat el tancament, d’acord amb el que estableix el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, modificat pel Reial Decret 465/2020 i normes concordants i que alhora acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes del coronavirus en la seva activitat econòmica, i no disposin de fons alternatives d’ingressos.

   

  - El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat ) i al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat ).

   

  - Una vegada emplenat el formulari, s’ha de presentar electrònicament a través de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat ) o del Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat ).

   

  - El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquest ajut és d’un mes a comptar des del dia següent a la data de publicació d’aquesta Resolució al DOGC.

   

   

  Llegir.ne més
 • BAN REDUCCIÓ 50% CÀNON AIGUA ABRIL I MAIG 2020
  02 d'Abril de 2020
   

  BAN MUNICIPAL SOBRE EL CÀNON D’AIGUA

   

  Amb motiu de la situació de crisi actual, el Govern de la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, ha decidit aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig.

   

  Aquesta mesura també és efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

   

  Així mateix, i per als col·lectius més vulnerables que ja avui s’estan beneficiant del cànon social zero en el primer tram (o aquells que hi puguin entrar a partir d’aquesta nova crisi provocada pel virus COVID-19), s’amplia la gratuïtat del cànon social la resta de trams en cas que el seu consum se situï per sobre del primer tram.

   

  Des de l’ACA  estan en contacte amb les empreses subministradores d’aigua perquè siguin elles les que incorporin les bonificacions, automàticament, als rebuts de l’aigua dels mesos d’abril i de maig. D’aquesta manera, ni la ciutadania, ni els ajuntaments, ni les empreses no hauran de fer cap gestió addicional.

  Us recordem que també disposeu d’una altra bonificació (l’ampliació de trams).

   

   

  El que es fa públic per a general coneixement

   

   

  Monistrol de Montserrat, 02 d’abril de 2020 
   

  Llegir.ne més
 • MASCARETES
  02 d'Abril de 2020

  Benvolguts/des,

  Gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries que han estat confeccionat mascaretes, els monistrolencs i monistrolenques podran agafar-ne en cas de necessitat.

  Les podreu trobar a partir d’avui als comerços oberts del poble.

  Si us plau, abans de fer-les servir, s’han de rentar a 60° i recordeu que és una per persona en cas de necessitat.

   

   

  Recordem que fins que finalitzi l’estat d’alarma hem de romandre als nostres domicilis i només sortir per la compra de productes de primera necessitat o causes justificades.

  Gràcies per tot l’esforç que esteu fent.

  Llegir.ne més
 • AVÍS IMPORTANT - SUSPENSIÓ SERVEI DE RECOLLIDA DE TRASTOS
  01 d'Abril de 2020

  AVÍS

   

  Suspensió del servei de recollida de trastosfins a la finalització de l’estat d’alarma, degut al tancament de les deixalleries.

   

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

   

  Monistrol de Montserrat, 1 d’abril de 2020

  Llegir.ne més
 • REGISTRE CIVIL - JUTJAT DE PAU - SERVEIS MÍNIMS - OFICINA TANCADA FINS A NOU AVÍS
  01 d'Abril de 2020

  OFICINA TANCADA FINS A NOU AVÍS.

   

  Per serveis mínims i urgents, podeu contactar amb ells trucant al 93.835.03.18 o enviant un correu electrònic a  jp.monistroldemontserrat@xij.gencat.cat .

  Llegir.ne més
 • AVÍS EXEMPCIÓ TAXA ESCOMBRARIES
  01 d'Abril de 2020

  AVÍS

   

  Us informem que el termini per sol·licitar l’exempció de la taxa d’escombraries domiciliàries d’aquest any finalitzava avui, 1 d’abril de 2020. A causa de la situació actual, s’ha prolongat fins al 30 d’abril (inclòs).

  Llegir.ne més
 • HORARIS COMERCIALS MONISTROL DE MONTSERRAT
  31 de Març de 2020
   
   
  Llegir.ne més
 • AVÍS IMPORTANT EQUIPAMENTS MUNICIPALS I ACTIVITAT VIA PÚBLICA I ESPAI PÚBLIC
  30 de Març de 2020
   

  AVÍS IMPORTANT

   

   

  Amb motiu de la situació excepcional provocada pel CoVID-19, la qual suposa una situació d’emergència per la salut pública, s’han decretat entre d’altres les següents mesures:

   

  -TANCAMENT  fins que finalitzi l’estat d’alarma i es puguin obrir els equipaments amb plenes garanties pels usuaris dels equipaments municipals següents: Pavelló Municipal, Sala Annexa Joan Carles Amat, Camp de futbol municipal , Biblioaccés, Oficina de Turisme , Llar d’Avis i Escola Bressol Municipal .

  També queda  restringit l’accés als parcs infantils de la Vila per evitar un excés de concentracions .

   

  -L’ACTIVITAT A LA VIA PÚBLICA I ESPAI PÚBLIC organitzada per l’Ajuntament: fins que finalitzi l’estat d’alarma i es puguin obrir amb plenes garanties pels usuaris. ANUL·LATS EL MERCAT SETMANAL DEL DIJOUS I DISSABTE, LA DEIXALLERIA MÒBIL I EL SERVEI DE BIBLIOBÚS.

   

  El que es fa públic per a general coneixement

   

  Monistrol de Montserrat, 30 de març de 2020.
   

  Llegir.ne més
 • CERTIFICAT AUTORESPONSABLE DESPLAÇAMENT
  26 de Març de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunts diversos documents relacionats amb el Certificat Autoresponsable de desplaçament així com una petita guia de preguntes i respostes que podeu consultar.

   

  Qui no tingueu impressora o no el pugui descarregar, davant de l’oficina de l’OAC, trobareu de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 h exemplars impresos per tal que podeu tenir-ne un.

   

  Per a què serveix?

  Per disposar d’un model de certificat on es declari de forma responsable que l’activitat que s’està fent en l’espai públic és una de les autoritzades per l’estat d’alarma. El seu ús facilita a les policies locals i als Mossos d’Esquadra la comprovació atès que és un format estàndard.

   

  És només per a desplaçaments amb vehicle o també a peu?

  Per ambdós casos, especialment si el desplaçament és lluny del domicili.

   

  És obligatori portar-lo?

  No. És un document que facilita la declaració però no és obligatori. Sí que és recomanable.

   

  Qui me’l pot requerir?

  Només els agents de la policia.

   

  Què passa si no el porto i m’atura la policia? Em poden multar per no portar-lo?

  No us multaran per no portar-lo. Si no el porteu i us atura la policia haureu de certificar en aquell moment que la vostra activitat s’ajusta a les autoritzades per l’estat d’alarma.

   

  Substitueix el certificat de treball que l’empresa m’ha facilitat?

  No. El certificat d’autoresponsabilitat és complementari al certificat de treball que l’empresa us hagi facilitat per al desplaçament al centre de treball. Porteu-los tots dos.

   

  On el puc aconseguir?

  Es pot descarregar a la web de la Generalitat de Catalunya i del Departament d’Interior. Les patrulles dels Mossos d’Esquadra i les policies locals en tindran còpies impreses per si les necessiteu en un control. No n’aneu a buscar a les comissaries.

  Els centres de treball i establiments d’obertura autoritzada poden disposar de còpies impreses, si bé no estan obligats a tenir-ne. No aneu expressament a buscar-n’hi.

   

  Puc utilitzar altres models de certificat?

  El certificat vàlid i segur és l’oficial, disponible en línia o en paper des del web del Departament d’Interior. Es va escampar per les xarxes socials un certificat --ni oficial ni fraudulent-- que l’empresa Gladtolink va retirar quan es va publicar el certificat oficial de la Generalitat.

   

  El puc imprimir i omplir a mà?

  Sí.

   

  Cal portar-lo en paper o en digital?

  El podeu portar imprès o en format digital al mòbil o dispositiu electrònic tipus tauleta.

   

  Necessito una signatura digital?

  No cal. Es pot fer servir, però no és necessària.

   

  La policia es quedarà el document original imprès?

  No.

   

  Per què hi apareixen només aquestes opcions d’activitat?

  Perquè són les que recull el Reial decret que estableix l’estat d’alarma per COVID19.

   

  Si una activitat no està especificada, puc indicar-la?

  Sí. A l’epígraf “causa de força major o situació de necessitat” podeu especificar altres activitats, sempre que responguin a les circumstàncies d’excepcionalitat justificada.

   

  El necessito per sortir breument al carrer com ara a llençar les escombraries, passejar la meva mascota o fer una compra breu al costat de casa?

  No, considerant que és per un temps molt breu i al costat del domicili.

   

  Cal fer un certificat per cada desplaçament?

  Sí, un per cada desplaçament. Si en un mateix desplaçament es fan diverses activitats cal indicar-les totes especificant la destinació més allunyada (per exemple, anar al centre de treball i anar a comprar aliments, marqueu les dues activitats i indiqueu l’adreça més allunyada del lloc d’origen).

   

  Puc manipular-lo o modificar el text?

  No.

   

  Què passa si el que declaro no és cert?

  És un fet que es pot sancionar, com també ho és si verbalment es declara un desplaçament que no és cert.

   

  Per a més informació, podeu consultar el següent web de la Generalitat:

  https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/certificat-autoresponsable-de-desplacament-en-el-marc-de-lestat-dalarma-per-la-crisi-sanitaria-per-la-covid-19/ 

  Llegir.ne més
 • ROBIN HAT BUSCA VOLUNTARIS/ES PER CONFECCIONAR MASCARETES
  25 de Març de 2020

  L’empresa Robin Hat s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Monistrol per buscar voluntaris/es per a la confecció de mascaretes.

  Totes aquelles persones que estiguin interessades que ho comuniquin a l’Ajuntament via telèfon o e-mail. És imprescindible disposar de màquina de cosir i saber utilitzar-la.

  Aquesta empresa s’encarregarà de subministrar el material per a la confecció d’aquestes mascaretes.

  Moltes gràcies.

  Llegir.ne més
 • AVÍS MODIFICACIÓ TERMINI PAGAMENT IVTM
  23 de Març de 2020
   

  A V Í S

  L’ORGANISME DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ENS HAN COMUNICAT QUE EN LES CIRCUMSTÀNCIES ACTUALS, S’HA ACORDAT AMPLIAR ELS TERMINIS DE PAGAMENT DE LES TAXES I IMPOSTOS MUNICIPALS  QUE ES TROBEN ACTUALMENT EN FASE DE COBRAMENT.

   

  EN EL CAS DE MONISTROL DE MONTSERRAT I D’ACORD AMB EL CALENDARI FISCAL APROVAT PER L’AJUNTAMENT, AQUESTA AMPLIACIÓ DE TERMINI NOMÉS AFECTARIA A L’IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ  MECÀNICA.

   

  PER TANT, ES COMUNICA QUE EL TERMINI DE PAGAMENT  DE L’IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA QUE INICIALMENT FINALITZAVA EL 5 DE MAIG, S’AMPLIA FINS EL 2 DE JUNY DE 2020.  

   

  MONISTROL DE MONTSERRAT, 23 DE FEBRER DE 2020
   

  Llegir.ne més
 • DECRET MESURES ECONÒMIQUES
  20 de Març de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunt el Decret d’Alcaldia 2020DECR000229 del 19/03/2020 amb on es recullen les mesures econòmiques davant de la situació actual amb el COVID-19.

   

  Salutacions

  Llegir.ne més
 • INFORMACIÓ SOBRE LES MESURES PRESES PEL COVID19 I LES SEVES AFECTACIONS
  20 de Març de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunt un document on trobareu informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions.

   

  Cal tenir present que la informació es va actualitzat, podeu consultar el web http://www.coopcatcentral.cat.

   

  Gràcies. 

  Llegir.ne més
 • PREGUNTES FREQÜENTS RESTRICCIONS
  19 de Març de 2020

  Benvolguts/des,

   

  Si us plau, trobeu adjunt un llistat amb les preguntes més freqüents que poden sorgir durant aquests dies de confinament, amb les mesures i restriccions que ens han enviat des del CECAT-Centre de Coordinació operativa de Catalunya.

   

  Us agraïm a tots i totes, l’esforç de quedar-vos a casa i/o continuar treballant per garantir els serveis mínims de la ciutadania. GRÀCIES.

  Llegir.ne més

 • No s'han trobat resultats.

 • EDICTE APROVACIÓ INICIAL MAPA DE CAPACITAT ACÚSTICA
  09/05/2016

  El Ple de l′Ajuntament en la sessió de data  28 d’abril de 2016  va aprovar inicialment el mapa de capacitat acústica de Monistrol de Montserrat d’acord amb els paràmetres que s’estableixen al Decret 176/2009. de 10 de novembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei 16/2002, de protecció contra la contaminació acústica.
  Llegir.ne més
 • EDICTE INICI TRÀMITS PER A LA PROVISIÓ DE JUTGE DE PAU TITULAR
  09/05/2016


  Per resolució d’alcaldia de data 9 de maig de 2016, s’ha acordat iniciar els tràmits  per a procedir a la provisió de jutge de pau titular de Monistrol de Montserrat, d’acord amb la legislació vigent.
  Llegir.ne més
 • EDICTE APROVACIÓ BASES GENERALS PARTICIPACIÓ FESTA DELS ROMEUS
  04/12/2015

  Es fa públic per a general coneixement que  la Junta de Govern Local , en sessió celebrada en data 26 de novembre de 2015,  va aprovar  les bases generals per a la participació d’expositors a la Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat que es celebrarà els dies 23 i 24 de gener de 2016. 

  El termini de presentació de les sol.licituds d’inscripció  finalizarà el dia 22 de desembre de 2015.
  Llegir.ne més


DESTACATS
Diputació de Barcelona