Fedac Monistrol

L’escola FEDAC Monistrol, Sagrat Cor de Jesús és una escola confessional catòlica de la Fundació Educativa Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC).

És una escola concertada per la Generalitat de Catalunya d’una sola línia de Llar d’infants, d’EI i EP i amb un conveni de col·laboració amb l’escola Fedac Sant Vicenç, on els nostres alumnes, en acabar la primària, poden cursar l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

L’escola té la peculiaritat de tenir dos centres, el de llar d’infants i d’educació infantil, ubicat al bell mig del poble, i el d’educació primària a les afores del poble, això fa que tinguem la majoria de serveis doblats.

En un futur no molt llunyà esperem portar la llar d’infants i l’educació infantil al centre de primària, cosa que facilitaria i molt el dia a dia de l’escola.

L’escola ha apostat en aquests dos últims anys per la formació dels mestres en diferents àmbits, per la posada en marxa de projectes estratègics (escola verda, escola multilingüe, aprenentatge-servei i escola 2.0)  i entre d’altres aspectes, el treball en equip i la implicació del professorat.

C/ Germans de la Salle s/n - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 350 181
Adreça electrònica: fedac.monistrol@fedac.cat
Lloc web: www.fedac.cat/monistrol.php
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.09.2022 | 11:25