Acte de la Festa Major d'Hivern: "Diada de les Santes Relíquies"

Diumenge, 23 de gener de 2022 de 08.30 h a 21.00 h

A 2/4 de 10 del matí, pels carrers de la vila: Passada a càrrec d’una cobla de ministrers per anar a recollir la Bandera i els molt nobles Administradors de les Santes Relíquies.

A 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial: Ofici Major, amb l’assistència dels molt nobles Administradors de les Santes Relíquies. En el transcurs de la Santa Missa es veneraran les Santes Relíquies de la parròquia, i a la cloenda es cantaran els seus Goigs.

A 2/4 de 12 del matí, a la plaça del Bo-Bo: Invitació als actes de la tarda.

Seguidament, al mateix lloc: exhibició de les danses dels nous Bastoners, acompanyats musicalment pels grallers del municipi.

A les 5 de la tarda, pels carrers de la vila: Passada a càrrec d’una cobla de ministrers per anar a recollir la Bandera i els molt nobles Administradors de les Santes Relíquies.

A les 6 de la tarda, a l’Església parroquial: Tedèum i veneració de les Santes Relíquies. Al final de la cerimònia es cantaran els seus Goigs.

A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça del Bo-Bo: Ballades amb tota decència, que seran iniciades pels molt nobles Administradors de les Santes Relíquies i obertes a la participació de tota la població de la Vila. Durant la ballada es farà l’elecció i aprovació dels molt nobles Administradors per a la propera festa de les Santes Relíquies.

Seguidament, a la mateixa plaça: Berenar popular per a tots els assistents.

Quin cost té:

Activitat gratuïta.

Església de Sant Pere

C/ Montserrat, 24 - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Mn. Francisco Garcia, rector
Telèfon: 938 350 006
Horari:  
misses: diumenges i festius: 11:30 h;
despatx: dijous, de 17 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa

Plaça porxada del Bo-bo

Plaça del Bo-bo - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.01.2022 | 13:15