Hemeroteca

  Es crea la Seu Electrònica al web de l’Ajuntament

  18 de d’octubre de 2011
  La ’Seu Electrònica’ no aporta noves funcionalitats al web, però permet dotar de garanties juridiques a la relació telemàtica entre el ciutadà i l’ajuntament.

  Guia breu d'informació alimentària

  8 de de maig de 2015
  La Diputació de Barcelona ha elaborat una Guia breu d'informació alimentària en relació amb els establiments de restauració, els aliments no envasats i, els envasats als llocs de venda adreçada, entre d’altres, a les persones consumidores, als establiments on s’ofereix qualsevol mena de menjar, com ara, bars, restaurants, cafeteries o semblants, als establiments on es venen aliments sense envasar o s’envasin a petició de la persona consumidora, com ara, menjars preparats, pastissos, pans, brioixos.. o altres aliments que es venen a granel, per exemple, a les peixateries, carnisseries.

  Estrenem el nou web de l'ajuntament

  9 de de desembre de 2015
  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

  Nou horari dels dijous a la tarda

  13 de de setembre de 2016
  A partir d’aquest mes de setembre, l’horari de les oficines dels dijous a la tarda és de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre.

  Informació de les analítiques de l'aigua després de l'episodi de contaminació per hidrocarburs

  17 de de febrer de 2017
  Després de la petició de molts veïns adjuntem les anàlisis de l’aigua.

  Nova web de l'ORGT

  22 de de gener de 2018
  Necessites un duplicat de la carta de pagament de l’IBI o de l’impost del  vehicle per realitzar el pagament? Vols presentar una sol.licitud de fraccionament o ajornament d’un impost?

  Consulta del cens electoral pel sorteig de candidat a jurat

  15 de de setembre de 2018
  Es pot consultar el cens electoral pel sorteig que es realitzarà el dia 27 de setembre de 2018 per la llista biennal de candidats a jurat.

  Resultats de les mostres de seguiment de la captació d’aigua a Monistrol

  19 de d’octubre de 2018
  Publiquem els últims resultats de les analítiques, fetes per al seguiment de l’estat de l’aigua a Monistrol, a tenir en compte que, per autoritzar el consum de l’aigua potable, els nivells de terbolesa han d’estar per sota de 1 Ntu de Terbolesa.

  Cita prèvia ORGT

  28 de de març de 2019
  Us informem que l’Organisme de Gestió Tributària ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia per a tota la xarxa d’oficines.

  Bases per a la gestió de les barres del bar de la festa del dia 5 d'octubre

  2 de de setembre de 2019
  S’adjunta anunci d’aprovació de les bases reguladores del concurs i els requisits per a l’adjudicació de la gestió de les barres del bar que s’han d’instal·lar durant la Festa Recuperació del Ball i Concert de Festa Major de la nit del 5 d’octubre al 6 d’octubre de 2019.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44