Avisos

  • Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Adidas STETIKA. Tintes de tatuatge. 15/04/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    • STETRIKA. Productes d'estètica. Tintes de tatuatge i maquillatge permanet.

    Responsable de la posada en el mercat:

    ALKIMIA TECHNOLOGIY AND STETIC S.A.U

    C/ Ciutat de Frias 25. nau 4 Polígon Industrial Camino de Getafe. 28021 Madrid

    Lot/s afectas:

    • TOTS

    Annex del/s producte/s afectats:

    • Nº Reg AEMPS 512-PE: Stetika Gama Negra Micropigmentos i Stetika Gold Gama Negra Micropigmentos
    • Nº Reg AEMPS 513-PE: Stetika Gama Amarilla Micropigmentos i Stetika Gold Amarilla Micropigmentos
    • Nº Reg AEMPS 514-PE: Stetika Gama Blanca Micropigmentos i Stetika Gold Blanca Micropigmentos
    • Nº Reg AEMPS 515-PE: Stetika Gama Roja Micropigmentos i Stetika Gold Roja Micropigmentos
  • Adidas Get Ready After Shaver Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Adidas Get Ready After Shave 11/04/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    • ADIDAS Get Ready After Shaver

     

    Responsable de la posada en el mercat:

    COTY  - Cosmètics Romania.

    Bucureti - Ploieti, nº 42-44, Cldirea B, Aripa B1, et 3, Sector 1

    Bucarest (Romania)

    Lot/s afectas:

    • TOTS
  • Adidas Active Start Revitalizing Shower Gel Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Adidas Active Revitalizing Shower Gel 11/04/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    • ADIDAS Active Start Revitalizing Shower Gel

     

    Responsable de la posada en el mercat:

    COTY  - Adidas Departament

    14 rue du 4 Septembre

    75002 Paris (França)

    Lot/s afectas:

    • 9155
  • Nectar of bio - Les Cosmétiques Design Paris. Serum firmeza Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Nectar of bio 04/04/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    • Nectar of bio - Les Cosmétiques Desing Paris. Serum firmeza

     

    Responsable de la posada en el mercat:

    INTERDIS (grup Carrefour)
    93 avenue de Paris, 91300, Massy (França)

    Lot/s afectas:

    • 249999

    http://mailto:controlfarmaceutic.salut@gencat.cat

  • Manteniment pista exterior Manteniment pista exterior 09/02/2024

    Per  remodelació de la pista exterior, quedarà tancada a tot ús.

    Fins al final de les millores.🚷

    Disculpeu les molèsties.

  • Cartell curs formació integrall Formació integral en activitats bàsiques de restauració i atenció al client 07/02/2024

    Per a joves amb discapacitat

    • Curs Gener-Juny 2024.
    • Orientació al llarg de tot el programa.
    • Formació en activitats bàsiques de restauració ( 100 h).
    • Formació en atenció al client (100h).
    • Formació en competències transversals, habilitats socials. i en inserció laboral (100h).
    • Formació al lloc de treball (150h).

     

  • Agua Bidestilada Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Agua bidestilada Orravan 06/02/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    Responsable de la posada en el mercat:

    REIG JOFRE GROUP
    Gran Capitán, 10.
    08970 -Sant Joan Despí (Barcelona)

    Lot/s afectas:

    Tots els lots fabricats els anys:
    Any 2022, lots: 2105, 2201, 2202, 2203, 2204, 2205, 2206.
    Any 2023, lots: 2301, 2302, 2303, 2304, 2305, 2306, 2307, 2308, 2309.

    http://mailto:controlfarmaceutic.salut@gencat.cat

  • Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Crema Hidratante Nuky Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Nuky Crema Hidratante Soft 06/02/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els següents productes:

    Responsable de la posada en el mercat:

    AROM, S.A.
    Carretera de Molina a Fortuna, Km 2
    30500 - Molina de Segura (Múrcia)

    Lot/s afectas:

    • 211125
    •  211001
    • 210726

    http://mailto:controlfarmaceutic.salut@gencat.cat

  • Esmalts d'ungles Geláze China Glaze Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Geláze China Glaze 22/01/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els productes:
    Diversos productes de:

    Esmalts d'ungles de la marca Geláze China Glaze, lots afectats:

    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-what a pansy 82268, 14ml, lot/s 5A12A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-a waltz in the park 84236, 9,76ml, lot/s 1D21A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-caribbean temptation 81678, 9,76ml, lot/s 6G26A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-purple panic 81683, 9,76ml, lot/s 5J29A, 5G06A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-evening seduction 82245, 9,76ml, lot/s 7C13A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-lubu heels 81731, 9,76ml, lot/s 6L04A, 4M22A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-liquid leather 81654, 9,76ml, lot/s 8K17A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-black diamond 81616, 14ml, lot/s 4K01A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-black diamond 81655,9,76ml, lot/s 5G01A, 5D20A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-diva bride 81730, 9,76ml, lot/s 5G25A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-bottoms up 82242, 9,76ml, lot/s 7E12A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-flip flop fantasy 81642, 14ml, lot/s 4H29A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-flip flop fantasy 81681, 9,76ml, lot/s 7G10A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-peachy keen 81732, 9,76ml, lot/s 4M17A, 4G16A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-high hopes 82248, 9,76ml, lot/s 5D21A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-coral star 81671, 9,76ml, lot/s 5A27A, 5E28A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-exceptionally gifted 81651, 9,76ml, lot/s 9A04A, 7G17A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-awakening 81669, 9,76ml, lot/s 6E10A, 5B06A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-below deck 81658, 9,76ml, lot/s 6M01A, 5A28A, 7E11A, 7L20A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-red pearl 81674, 9,76ml, lot/s 4B17A, 5A26A, 6D21A, 6F21A, 6J06A, 6L29A, 7K03A, 8A23A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-dance baby 82243, 9,76ml, lot/s 5C27A, 6J28A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-spontaneous 81659, 9,76ml, lot/s 5K09A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-sexy silhouette 81676, 9,76ml, lot/s 6A07A, 6G20A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-ahoy! 81677, 9,76ml, lot/s 7G10A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-rich&famous 81680, 9,76ml, lot/s 6F21A, 7B24A, 9B08A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-make an entrance 81679, 9,76ml, lot/s 6G26A, 8C05A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-frostbite 81720, 9,76ml, lot/s 8F13A
    • Geláze China Glaze esmalt en gel y capa base LED/UV-fifth avenue 81668, 9,76ml, lot/s 7G12A

  • Productes Naturmais Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Naturmais 22/01/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides.

    Diversos productes de la marca :

    • Lingot de naturmais
    • Narciso de naturmais
    • Diore de naturmais
    • Bossic pour home
  • Star Nature Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Star Nature 22/01/2024

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb el producte:
     

    • Star Nature con fragancia de FRESAS CON NATA.
  • Lactovit MEN Sensitive ultra hidrating 32 in 1 shower gel Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides MASI 19/12/2023

    Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els productes:
    Diversos productes de:

    Fragancias MAIS: NavyBlue, The once, Invencible, n° 55, Polo Sur, Alude Sport

    • Lactovit MEN Sensitive ultra hidrating 3 in 1 shower gel
    • Lactovit MEN Active revitalizing 3 in 1 shower gel
  • Spray Corporal Perfumat FLOWER BY ENIO Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Laura Rossi 11/12/2023

    Aquesta es una alerta dels productes   de la marca Laura Rossi:

    • Spray Corporal Perfumado FLOWER BY ENIO FOR HER LAURA ROSSI
    • Spray Corporal Perfumado DEVONE GAVANA FOR HER LAURA ROSSI
    • Spray Corporal Perfumado ADORE DIONNE FOR HER LAURA ROSSI
    • Spray Corporal Perfumado ANGELIA FOR HER LAURA ROSSI
    • Eau de Parfum ONE CLIO Laura Rossi
    • Spray Corporal Perfumado AILEEN FOR HER LAURA ROSSI

    Afectació :

    • Spray Corporal Perfumado FLOWER BY ENIO FOR HER LAURA ROSSI – només el lot 187687
    • Spray Corporal Perfumado DEVONE GAVANA FOR HER LAURA ROSSI – només el lot 187684
    • Spray Corporal Perfumado ADORE DIONNE FOR HER LAURA ROSSI – només el lot 187683
    • Spray Corporal Perfumado ANGELIA FOR HER LAURA ROSSI – només el lot 201785
    • Eau de Parfum ONE CLIO Laura Rossi – només el lot 192464
    • Spray Corporal Perfumado AILEEN FOR HER LAURA ROSSI – només el lot 201775

     

  • Productes Ecran Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Ecram Lemonoil i Ecram Aftersun 04/12/2023

    Aquesta es una alerta dels productes  i de les marques:

    • Ecran Lemonoil Spray protector invisible SPF-30.
    • Ecran Aftersun crema doble accion nutre y repara.

    Afectació :

    • Ecran Lemonoil Spray protector invisible SPF30 : només el lot 1842775
    • Ecran Aftersun crema doble acciom nutre y repara : Tots els lots.
  • Avis de producte Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Lemon Clear. 30/11/2023

    Aquesta es una alerta del producte.

    Fa referencia als riscos que pot suposar el ús del/ls producte/s implicat/s per a la salut dels consumidors.

    • Lemon Clear
  • Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides Misscol i W&M 30/11/2023

    Aquesta es una alerta dels productes de les marques MISSOL i W&M.

    Fa referencia als riscos que pot suposar el ús del/ls producte/s implicat/s per a la salut dels consumidors dels seguents productes.

    • Espuma volumen-VOL Marca Misscol
    • Espuma Fuerte- FIJ Marca Misscol
    • Espuma rizos-RIZ Marca Misscol
    • Laca de fijacion fuerte Marca Misscol
    • Laca de fijacion Extrafuerte Marca Misscol
    • Tonico para Barba Marca W&M
    • Aceite barba Marca W&M
    • Balsamo para barba Marca W&M
    • Crema definicion de rizos Marca W&M
    • Gomina Marca W&M
    • Pomada clasica Marca W&M
    • Pomada clasica Marca W&M
    • Cera mate Marca W&M
    • Crema acrilica para hacer uñas Marca MM
    • Esmalte para uñas Marca Seminail
    • Tonico de rosas Marca Misscol
    • Gel aloe vera rosa mosqueta Marca Misscol
    • Emulsion acida calmante Misscol
    • Aceite de masaje Marca Misscol
    • Aceite post depilatorio Marca depilcol
  • Alerta productes cosmètics Alerta de productes cosmètics Gel Polish 15 ML WEMMI 24/11/2023

    Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides.

    • Gel Polish 15ML WEMMI
  • Formació per a dones. Formació i Orientació per a dones. 09/11/2023

    Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà.

    Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

  • Formacio integral Ampans Formació integral per a joves discapacitats 08/11/2023

    Formació integral en activitats bàsiques de restauració i atenció al client per joves discapacitats.

  • Formacio integral Ampans Formació DCP Operacions i recepció activitats bàsiques 08/11/2023

    Formació per la obtenció del Certificat Profesional  Discapacitats.

    En operacions auxiliars en el departament d'administració i recepció, bàsiques de  i atenció al client per joves de 16 a 29 anys.

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29