Desplegament del 4G i 5G a Monistrol de Montserrat

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Monistrol de Montserrat serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes de 700 i 800MHz.

La nova tecnologia permetrà gaudir de serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorarà la cobertura a l’interior d’edificis i ampliarà l’extensió geogràfica.

Llega700 és l’entitat encarregada de garantir la compatibilitat d’aquest servei amb la TDT.

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les properes setmanes realitzaran a Monistrol de Montserrat el procés d’implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als monistrolencs gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i una major extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l’entitat que els operadors han posat en marxa per solucionar qualsevol afectació en la recepció de la senyal de televisió.

Aquesta entitat presta als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclou un procediment correctiu un cop enceses les estacions, i s’encarregarà d’atendre als usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions sense cap cost per l’usuari.

Per gestionar aquests serveis, s’ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon d’atenció gratuït, (900 833 999) i una pàgina web (www.llega700.es).

Més informació: prensa@llega700.es

Darrera actualització: 21.04.2022 | 08:29