El 13 de febrer es celebra el Carnaval 2021 a Monistrol: passacarrer amb música i concurs de fotografies per a totes les edats

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest any, degut a la situació d'excepcionalitat esdevinguda per la crisis sanitària de la pandèmia Covid-19, la festa serà diferent a la d'anys anteriors i complirà amb les mesures de prevenció de contagi que marquen els protocols.

Malgrat tot, us convidem a gaudir des de les finestres, balcons i portals de les vostres cases de la Festa de Carnaval, amb la música del passacarrer, que sonarà entre les 17:30 i les 19:30 h.

També us animem a disfressar-vos, a ballar, a riure, a fotografiar-vos i a participar amb les vostres imatges més divertides i originals en el Concurs d'Instagram Carnaval 2021 per a totes les edats que ha organitzat la Regidoria de Festes, les bases del qual es faran públiques els proper dies.

El concurs, que té per objectiu l’elecció de les quatre millors fotografies (categories infantil, adolescent, adult i comparsa) que mostrin imatges de persones disfressades durant el Carnaval a Monistrol de Montserrat, tindrà lloc dissabte dia 13 de febrer de 2021: començarà a les 10:00 i finalitzarà a les 24:00 h.

Hi poden participar les persones majors de 14 anys que estiguin empadronades a Monistrol de Montserrat.

Les fotografies que opten al concurs s’han de pujar a través de la plataforma Instagram utilitzant els hashtag següents, que fan referència a la categoria de premi a la qual s’opta:

  • #CarnavalMonistrol2021#Infantil
  • #CarnavalMonistrol2021#Adolescent
  • #CarnavalMonistrol2021#Adult
  • #CarnavalMonistrol2021#Comparsa

En tots els casos és imprescindible que es mencioni @ajmonistroldemontserrat

Us convidem a participar-hi!

Podeu consultar i descarregar-vos les bases (en català i espanyol) en els documents adjunts a la notícia.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 10:09