El PROCICAT actualitza el Pla Sectorial de Restauració amb les mesures previstes per la reobertura de bars, cafeteries i restaurants

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00

El comitè tècnic del PROCICAT va tramitar el passat 25 de novembre l’actualització del pla sectorial de restauració per adaptar-lo a les noves mesures previstes per a la reobertura del sector en el marc de la desescalada.

Aquesta actualització s’ha realitzat amb la participació de la Direcció General de Comerç, que ha comunicat l’actualització del Pla al Gremi de la restauració, i que incideix en la necessitat de complir estrictament les mesures per la reducció del risc de contagi de la COVID-19, especialment pel que fa a l’ús de terrasses.

El compliment de les mesures d’aforament, distància i ventilació, entre altres, és bàsica per tal que es pugui mantenir la reobertura de bars, cafeteries i restaurants.

Recordatori de les mesures previstes en l’actualització del Pla pel que fa a la reobertura iniciada el 23 de novembre:

  • El consum sempre s’ha de realitzar a la taula, mai a la barra ni, en general, de peu.
  • Tant a les terrasses com als espais interiors, els grups de clients poden ser de màxim 4 persones, amb l’excepció de persones d’una única bombolla de convivència (persones que viuen al mateix domicili) en que no aplicaria límit.
  • La ubicació de taules ha de permetre la distància mínima de dos metres entre comensals de taules diferents. Aquesta distància ha d’estar degudament senyalitzada amb elements visibles per a tothom.
  • S’ha de garantir la distància d’un metre entre persones d’una mateixa taula, excepte que totes les persones formin part d’una única bombolla de convivència (persones que conviuen en un mateix domicili)

Trobeu tota la informació a l'enllaç.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 19:59