Es publiquen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis i la moda

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 00:00

A Catalunya existeix una oferta extraordinàriament variada en comerç i serveis i moda, tant en formats com en tipologies d’empreses o canals de venda.

És voluntat del Govern de Catalunya estar al seu costat per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, alhora que se n’impulsa un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, té la responsabilitat d'impulsar actuacions per donar resposta als grans reptes del comerç i dels serveis, generar models de negoci competitius, prestigiar els sectors, acompanyar en la transformació digital, posar el comerç al centre dels plans de ciutat, donar suport a la professionalització del món associatiu i fomentar la internacionalització dels sectors.

Amb aquestes bases reguladores per a la concessió de subvencions a les entitats de l'àmbit del comerç i dels serveis, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya fa palès el seu compromís envers la competitivitat de les empreses individuals, associades o agrupades, que formen part del seu camp d'actuació. La seva millora constant és la millora del servei als consumidors i consumidores, i subsidiàriament, un increment de la qualitat de vida de la qual hem de gaudir tots plegats.

Darrera actualització: 11.05.2021 | 12:19