Gaudeix d'un bon àpat i repeteix amb el #TastaMonistroldeMontserrat

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 14:00

L’Ajuntament de Monistrol de Montserrat posa en marxa la campanya #TastaMonistroldeMontserrat, organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme.

El premi consisteix en un “Val de descompte per a una consumició en un establiment de restauració de la vila de Monistrol de Montserrat adherit a la campanya #TastaMonistroldeMontserrat”.

Aquest premi està valorat en 40,00 €. 

Les persones que vulguin participar en la campanya han de fer una fotografia d’un dels plats que consumeixin en un bar o restaurant de Monistrol de Montserrat adherit a la campanya #TastaMonistroldeMontserrat i pujar-la al seu perfil d’Instagram, etiquetant-la amb el hashtag #TastaMonistroldeMontserrat i esmentant tant @tastamonistroldemontserrat com el nom del bar o del restaurant on s’ha produït la consumició.

També és imprescindible, per participar en el sorteig, que l’usuari enviï un missatge privat (DM) a l’usuari @tastamonistroldemontserrat amb una fotografia del tiquet o factura de la consumició, on constin clarament especificades les dades següents: la data de la consumició, les dades identificatives de l’establiment on s’ha realitzat, i l’import total de la despesa realitzada. 

La finalitat de la campanya és dinamitzar l’activitat econòmica del sector de la restauració del municipi, donar visibilitat als bars, restaurants i als productors locals, així com també donar a conèixer la vila de Monistrol de Montserrat amb la participació de la ciutadania.

Consulteu les bases completes al document annex.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 14:02