Inscripcions obertes al Programa formatiu per a la digitalització del comerç

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 13:10

Ja us podeu inscriure al nou programa formatiu per a petites i micro empreses comercials amb un format 100% online. El programa inclou nocions bàsiques d’eCommerce, com posar en marxa una botiga online, què és i com es gestiona el màrqueting digital, com fer conviure una botiga online amb els punts de venda físics, o com començar a vendre a marketplaces, entre altres temes d’interès.

El programa compta amb sis mòduls formatius independents que permetran als comerços participants assolir els coneixements necessaris per emprendre o millorar el seu camí cap a la digitalització. Les empreses participants podran triar els mòduls als que volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.


El programa s'inicia el proper 13 de juny i finalitzarà el 19 de desembre. Trobareu les inscripcions a les diferents sessions dins de cada mòdul formatiu.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:27