Millores a l'escola Bressol El Cuc Verd

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00

La regidoria d’Educació adquireix un umbracle i un pont de fusta per l’Escola Bressol El Cuc Verd, així com la instal·lació de noves cortines al menjador de l’Escola Sant Pere.

La regidoria d’Educació, aprofitant la subvenció rebuda del Programa sectorial d’Equipaments Responsables 2030 de la Diputació de Barcelona, ha adquirit un umbracle pel pati de l’Escola Bressol El Cuc Verd, que substituirà les carpes que es col·loquen a l’estiu per a fer ombrejat.

Per altra banda, també s’ha instal·lat una estructura a la terrassa de l’Escola Bressol El Cuc Verd, destinada als infants més petits, de 1 a 2 anys. Es tracta d’un pont de fusta amb baranes i passera mòbil, amb accés per un dels extrems amb escala de graons i sortida per l’altre extrem amb rampa. Amb la instal·lació d’aquest element, els infants podran exercitar l’equilibri i la coordinació.

L’objectiu és aconseguir una terrassa més polivalent, que fomenti la creativitat dels infants, així com la imaginació, habilitat i experimentació, amb elements versàtils, afavorint el treball autònom dels infants i la seva predisposició a l’aprenentatge, proporcionant nous espais i noves relacions entre els infants.

 

Tots els materials són naturals i respectuosos amb el medi ambient. El material proposat és fusta, una de les matèries primeres més sostenibles gràcies a les seves característiques d’obtenció, renovació, així com per la seva possibilitat de reutilització i reciclatge.

Per altra banda, també s’han substituït les cortines del menjador de l’Escola Sant Pere per estors enrotllables de teixit tècnic microperforat, a fi i efecte de proporcionar més lluminositat i confortabilitat a l’estança, alhora que evita l’entrada directe del sol en el moment de dinar els infants.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 09:29