Participació de l'Escola Sant Pere a la 5a Trobada de cooperatives

Divendres, 28 d'abril de 2023 a les 00:00

Participació de l’Escola Sant Pere a la 5a Trobada de cooperatives escolars del Bages a Avinyó

El 26 d’abril, el Consell Comarcal del Bages ha organitzat la 5a trobada de cooperatives escolars del Bages a Callús, amb la participació de l’Escola Sant Pere de Monistrol de Montserrat. En la trobada hi han participat més 550 alumnes de 5è i 6è de primària, de 17 escoles de la comarca, representant a 24 projectes d’emprenedoria.

El projecte de cooperatives CuEme, que impulsa la Diputació de Barcelona, i en el qual participa l’Escola Sant Pere de Monistrol de Montserrat, promou l’emprenedoria a través de l’escola, en què es treballen les competències emprenedores entre l’alumnat del cicle superior de primària i es gestiona de manera democràtica i participativa, promovent els valors de la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la responsabilitat social, entre d’altres.

Els productes que s’han exposat a Avinyó, es posaran a la venda el dijous 25 de maig al mercat setmanal. El públic podrà accedir a una oferta de productes produïts per la cooperativa dels alumnes de l’escola Sant Pere.

Darrera actualització: 28.04.2023 | 14:31