Publicada la primera convocatòria del programa Kit Digital per a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors

Dijous, 3 de març de 2022 a les 00:00

L'entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha publicat la convocatòria d'ajuts destinats a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital.

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d'aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d'estar inscrites al cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Els ajuts d'aquesta convocatòria estan destinats a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat i es concediran de forma directa i amb l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi en disposició crèdit suficient. 

L'import màxim d'ajut per beneficiari serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és del 15 de març a les 11:00 h fins el 15 de setembre a les 11:00 h.

Per a més informació cliqueu al següent enllaç.

El proper divendres 4 de març de 12:30 a 13:30 h. hi haurà una sessió en línia de presentació del Kit Digital.

Podeu inscriure-us a la sessió mitjançant aquest formulari i seguir la presentació en el canal de YouTube.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 08:04