Escola Sant Pere

L'Escola Sant Pere és un centre públic d'una sola línia que imparteix els nivells de segon cicle d'Educació Infantil i Educació Primària, està situada al centre del poble.

L'escola pretén d'educació integral de tot l'alumnat en els àmbits intel·lectuals, personals, socials i emocionals, amb l'objectiu que esdevinguin persones autònomes, crítiques, emprenedores i amb valors ben fonamentats, en especial amb el valor del respecte, a l'acabar l'etapa de Primària.

Treballem partint que l'aprenentatge de la llengua, tant a nivell oral com escrit, és essencial, ja que és el vehicle per la comunicació, relació, creació i que serveix per prosseguir en els aprenentatges posteriors. Per aquest motiu, promovem la participació en diferents projectes que desenvolupen específicament les capacitats lingüístiques (Gust per lectura, Lectura en veu alta, Etwinning, Jocs Florals de Catalunya, Padrins Lectors...) però també en d'altres que ajuden a desenvolupar-les (CuEme, projectes interdisciplinaris d'escola, robòtica...)

A més a més, des de l'any 2013 som Escola Verda i promovem activament el desenvolupament  sostenible del planeta.

C/ Escoles 23-27 - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
Telèfon: 938 350 405
Adreça electrònica: a8021892@xtec.cat
Lloc web: agora.xtec.cat/ceipsantpere/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.02.2023 | 08:38