Acte de la Festa Major d'Hivern: "Diada de Sant Sebastià"

Dijous, 20 de gener de 2022 de 10.00 h a 19.00 h

A les 10 del matí, des del campanar de l’Església parroquial: Gran Repic de Festa Major. 

A la mateixa hora, pels carrers de la vila: Passada a càrrec de la Cobla Osona per a anar a recollir els magnífics Administradors, les digníssimes Autoritats i la Bandera de Sant Sebastià.

A les 11 del matí, a l’Església parroquial: Ofici Solemníssim, amb l’assistència dels magnífics Administradors i les digníssimes Autoritats locals. Predicarà les glòries del Sant un reputat orador forà. Al llarg de la celebració es venerarà la Relíquia i es cantaran els Goigs. Els cants de la Santa Missa seran entonats pels membres del centenari Orfeó Monistrolenc.

A 2/4 d’1 del migdia, a la plaça del Bo-Bo: Pregó de Festa Major a càrrec del Credencer de l’Associació i, tot seguit, una airosa Ballada de Sardanes.

A les 5 de la tarda, pels carrers de la vila: Passada a càrrec de la Cobla Osona per anar a recollir els magnífics Administradors i les digníssimes Autoritats locals.

A les 6 de la tarda, pels carrers de la vila: Solemníssima Processó amb la imatge del gloriós Sant Sebastià, al final de la qual es venerarà la Relíquia i s’entonaran els Goigs.

A les 7 de la tarda, a la plaça del Bo-Bo: Repartiment del típic Pastisset de Sant Sebastià i, tot seguit, es presentarà als vilatans la parella de l’Administrador Prior.

Seguidament, al mateix lloc: Típic Ball del Bo-Bo i aprovació dels magnífics Administradors per a la Festa de Sant Sebastià de l’any 2023

Quin cost té:

Activitat gratuïta.

Església de Sant Pere

C/ Montserrat, 24 - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Mn. Francisco Garcia, rector
Telèfon: 938 350 006
Horari:  
misses: diumenges i festius: 11:30 h;
despatx: dijous, de 17 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa

Plaça porxada del Bo-bo

Plaça del Bo-bo - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.01.2022 | 13:11