Festa Major d'Hivern en honor del gloriós Sant Sebastià

Del 19 al 30 de gener de 2022 a les 00.00 h

Consulteu el programa d'actes en el document i l'enllaç adjunts.

Pòrtic-Invitació

Emmarcada pels bells cimals de la Muntanya Santa, cenyida pel Llobregat, la nostra antiquíssima vila, com cada any en aquestes dates, somnia, tranquil·la, en el seu son hivernal. En aquesta letargia, la boira li fa de mantell molts matins, emperò, malgrat el fred, l’esperit que s’hi respira quan ens llevem el 20 de gener anuncia ja la primavera que s’atansa. I és que, revestida de ses millors gales, Monistrol es prepara, com una jove que es deleix, per a la seva estimada Festa Major d’hivern.

Són dies bulliciosos en què els nostres carrers presencien les més belles expressions folklòriques, i Monistrol sembla somriure, joiosa de renovar aquell Vot de Poble amb què regracia a Sant Sebastià haver-la deslliurada de la pesta que la flagel·là en el passat.

Dissortadament, quan menys ens ho esperàvem, tornem a veure’ns amenaçats per una nova pestilència, la Covid, cosa que ens ha fet comprendre millor la situació que dugué els nostres predecessors a acollir-se a la intercessió de Sant Sebastià. Una vegada més, en aquests temps difícils que vivim, de tanta tribulació, el gloriós màrtir ens ha omplerts de fe i esperança, i per això ens hi abracem altra vegada.

Desitjosos, doncs, de renovar el Vot, i amb la pregària al cor per tots els qui pateixen encara la malaltia, els Administradors i la Junta augurem a convilatans, veïns i visitants, amics tots, una bones festes, plaents a tots, a major honor i glòria del nostre sant patró.

Notes

S’espera dels veïns que guarneixin els carrers i també els seus balcons i finestres amb llums, vànoves i domassos.

Es requereix a totes les persones que participin dels actes del present programa que segueixin totes les mesures aprovades, i exigides a tota la ciutadania per part de les institucions governamentals del nostre país, com són l’ús de la mascareta, la distància entre persones, etc.

Aquells qui desitgin col·laborar econòmicament en les millores de l’Altar de Sant Sebastià podran fer-ho entregant llur donatiu a la Parròquia o a l’Associació.

Queden en vigor els drets que regeixen els espectacles.

Si per causes alienes a la voluntat de l’Associació o per la gravetat de la crisi sanitària actual calgués suprimir o alterar qualsevol acte el públic no tindrà dret a cap reclamació.

Plaça porxada del Bo-bo

Plaça del Bo-bo - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.01.2022 | 14:03