Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya: actuació del grup de música i dansa "Saihua", d'Equador

Divendres, 10 de setembre de 2021 de 19.00 h a 21.00 h

El grup de dansa equatoriana Saihua (Sentimiento Andino Internacional Humano Artístico) es va crear a l’abril de l’any 2001 amb l’afany de promoure i difondre els costums i ;les manifestacions artístiques d’Equador a través de la dansa a nivell local, nacional i internacional.

Les danses de Saihua estan plenes de color i alegria, impregnades de la gràcia i la idiosincràsia dels pobles equatorians, en elles es reflecteixen els diversos aspectes de la cultura andina, rica per les seves manifestacions culturals i ètniques que constitueixen la força de la seva identitat.

Tots els balls són en agraïment a la terra, la lluna, el sol, i als quatre elements naturals: aigua, aire, foc i terra, ja que s’entenen com Déus que donen vida i força.

El grup ha actuat a Espanya, Marroc, Dublín, Alemanya, França, entre d’altres, deixant ben amunt el nom del seu estimat país Equador.

L'actuació s'emmarca en la celebració de la 49a. edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya (JIF), se celebra a Catalunya del 3 al 12 de setembre de 2021.

Les JIF són organitzades per Adifolk (Associació per a difusió del Folklore) i compten amb la participació, durant 10 dies i a diverses viles i ciutats del territori català que són les subseus del Festival, de nombrosos grups i conjunts folklòrics de països de tot el món.

Enguany, la seu principal és Calella, al Maresme (per 25a. vegada) i és on se celebra l'Acte inaugural. Montblanc, a la Conca de Barberà, és la població que acollirà la Cloenda.

Quin cost té:

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia emplenant el Formulari d'inscripció

La Font Gran

La Font Gran - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.08.2021 | 08:20