Parc de Nadal: Espectacle de titelles “Barrabassades de Nadal”, amb la companyia Micro Troupe

Dijous, 30 de desembre de 2021 de 17.30 h a 18.30 h

És Nadal i en Pere Botera no suporta que regni la pau i la felicitat a la Terra. Per això ordena a en Barrabí, un jove dimoni, que comenci a espavilar-se i a comportar-se com un veritable diable. Haurà de pujar cap a la superfície de la Terra i començar a fer barrabassades.

Quan en Pitu es troba en Barrabí, no es creu que sigui un dimoni. Ell, la maldat i les barrabassades les pateix d’un malvat anomenat Serret, que el vol fer fora de casa seva fent-li passar els Nadals més desgraciats de la seva vida. Al jove diable, se li estova el cor i en Pere Botera el renya recordant-li que la seva missió és fer maldats.

Però després de rumiar-s’ho molt i molt en Barrabí triarà ajudar al Pitu. I, és clar, en Pere Botera el despatxa dels inferns acusant-lo de no ser un bon dimoni.

La història no pot acabar sense un petit acte de justícia poètica: en Serret, amb el seu cor de gel, coent-se dins la caldera d’en Pere Botera.

I en Barrabí? Ara és ell qui s’ha quedat sense casa ni recer enmig la fredor de la Terra. Trobarà el seu lloc i escalfor a la Colla de Diables del Castellet. 

Obra de putxinel·lis  de caire popular pensada en els més petits i en el públic familiar que els acompanya.

La companyia Micro Troupe la dirigeixen els dos actors i titellaires Elena Mesa i Joan Gispert. 

Quin cost té:

Activitat gratuïta.

Espai Joan Carles Amat

Avinguda de l'Abat Escarré - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 350 011
Adreça electrònica: monistrolm@diba.cat
Horari:  
a concretar.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 20.12.2021 | 11:26