Maria Ribera Gibal interpretant a Emili Pujol: concert pedagògic de guitarra el dia 25 d'abril a l'Espai Joan Carles i Amat

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

Si voleu assistir com a públic al Concert de guitarra de la Maria Ribera Gibal interpretant a Emili Pujol el diumenge dia 25 d’abril de 2021, a les 18.00 h. a la sala polivalent de l’Espai Joan Carles i Amat de Monistrol de Montserrat, ompliu si us plau el següent formulari d'inscripció (la reserva prèvia és imprescindible):

Aquest espectacle està parcialment subvencionat per la Generalitat de Catalunya a través del Programa.cat de suport a la iniciativa cultural.

Per aquest motiu es demana als assistents que abonin un import simbòlic de preu d'entrada d' 1 € per persona (infants i adults), que es destinarà a accions socials del municipi.

La guitarrista Maria Ribera Gibal ens presenta un concert en homenatge al mestre lleidatà Emili Pujol Vilarrubí. Pujol fou un dels guitarristes més destacats del segle passat.

Maria dedicà la tesi doctoral a aquest mestre, i ara presenta també el seu CD. 

Ella va estudiar amb deixebles de Pujol, i ha sabut recollir l'autenticitat d'aquella escola de la guitarra. Al llarg de la seva carrera ha rebut destacats premis i ha actuat no sols per festivals d'Europa, Amèrica i Àsia..

Aquest concert enllaça amb la programació d'activitats culturals al voltant de la figura de Joan Carles Amat, que s'estan duent a terme al municipi: concerts de guitarra, ruta i visita teatralitzada JCA, edició d'un llibre sobre la vida de JCA il·lustrat per Pilarín Bayés iniciativa de l'associació JCA, etc.

  • Autoria del concert: Emili Pujol Vilarrubí.
  • Intèrpret – Directora: Maria Ribera Gibal
  • Durada de l'espectacle: 60 minuts
Darrera actualització: 15.03.2022 | 07:14