Bages. Treball, Talent i Tecnologia

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 09:30

Formació 'Muntatge 4.0'

El pròxim 30/05/22 s'inicia el curs 'Muntatge 4.0', adreçat a adquirir coneixements avançats en muntatge industrial amb suport de les tecnologies de la indústria 4.0.

Inscripcions a través del formulari, a bagesttt@ccbages.cat o per telèfon: 936 930 352.

Coordina: Adrià Martí

Formació 'Logística bàsica'

El pròxim 30/05/22 s'inicia el curs 'Logística bàsica', dirigit a capacitar els alumnes en operacions auxiliars d'emmagatzematge, aplicacions informàtiques en la gestió de magatzems, radiofreqüència, i obtenció del carnet de carretoner frontal.

Inscripcions a través del formulari, a bagesttt@ccbages.cat o per telèfon: 936 930 352.

Coordina: Adrià Martí

Pla d'igualtat

Segueixen obertes les inscripcions per aquelles empreses de menys de 50 persones treballadores que no estan obligades a portar a terme un pla d'igualtat, però que volen propiciar un model d'empresa més igualitari, respectuós i equitatiu.

Coordina: Josep M. Monge.

Marketplace per empreses del metall

A partir de l'app https://app.sectorcnc.com/ s'ha establert una col·laboració perquè les empreses del metall de la comarca es puguin donar d'alta gratuïtament durant un any en aquest marketplace. 

Inscripcions a través del formulari.

Coordina: Josep M. Monge.

Prospecció Bages TTT

Accions de prospecció empresarial: visites a empreses de la cadena de valor de l'automoció i la mobilitat sostenible i de l'entorn rural del Bages, i prospecció específica a la indústria 4.0.

Contacte tècnic prospector: Joan Martínez Vila - martinezvj@ccbages.cat.

Coordina: Adrià Martí.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 18:38