Ban de revetlla Sant Joan

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:00

Atesa la proximitat de les REVETLLES, es recomana a tot el veïnatge de Monistrol de Montserrat precaució a l’hora de manipular el material pirotècnic, per evitar accidents i danys personals, sobretot en els nens, que sempre haurien d’estar supervisats per una persona gran responsable.

Es prega, també, que mantingueu sempre la deguda consideració envers tota la ciutadania, així com els animals de companyia i eviteu posar en perill persones i béns, i sense provocar sorolls excessius i altres molèsties per damunt del que és raonable en una festa com aquesta, per això us demanem utilitzar aquest material pirotècnic, únicament els dies de les revetlles.

Altrament, convé recordar que el nostre terme municipal està declarat com a zona d’alt risc d’incendis forestals i que, per tant, és essencial el compliment per part de tothom de la legislació vigent en matèria de prevenció d’incendis.

Us recordo, doncs, que durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre, ambdós inclosos, a tots els terrenys forestals d’aquest terme municipal i a la franja de 500 m que els envolta, ESTÀ PROHIBIT:

  • Encendre foc,
  • Llençar objectes encesos,
  • Abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d’inici d’un foc, i
  • Llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc.

Per tant, no es poden llençar coets a 500 m de tota zona boscosa, parcel·les amb arbrat i herbes.

Per aquest motiu, no es poden llençar coets, ni fer fogueres a tot el terme municipal.

Monistrol de Montserrat
L’ALCALDE
Joan Miguel i Rodríguez

Darrera actualització: 23.06.2022 | 09:03