Ban reducció 50% Cànon de l'aigua abril i maig 2020

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 00:00

Ban municipal sobre el Cànon de l'aigua

Amb motiu de la situació de crisi actual, el Govern de la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, ha decidit aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig.

Aquesta mesura també és efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

Així mateix, i per als col·lectius més vulnerables que ja avui s’estan beneficiant del cànon social zero en el primer tram (o aquells que hi puguin entrar a partir d’aquesta nova crisi provocada pel virus COVID-19), s’amplia la gratuïtat del cànon social la resta de trams en cas que el seu consum se situï per sobre del primer tram.

Des de l’ACA  estan en contacte amb les empreses subministradores d’aigua perquè siguin elles les que incorporin les bonificacions, automàticament, als rebuts de l’aigua dels mesos d’abril i de maig. D’aquesta manera, ni la ciutadania, ni els ajuntaments, ni les empreses no hauran de fer cap gestió addicional.

Us recordem que també disposeu d’una altra bonificació (l’ampliació de trams).

El que es fa públic per a general coneixement

Monistrol de Montserrat, 02 d’abril de 2020

Darrera actualització: 09.05.2020 | 11:19