Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2020-2021

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 00:00

S’obre termini per a la presentació de sol·licituds d’ajuts individualitzats a l’escolarització, destinats íntegrament a reduir les quotes de llibres i/o suport informàtic en el cas dels alumnes de secundària (no ordinadors) i material escolar.

 

Beneficiaris

Famílies i/o persones que visquin i estiguin empadronades al municipi de Monistrol de Montserrat durant el darrer any, amb fills en edat d’escolarització obligatòria i que realitzin estudis d’educació infantil, educació primària i ESO a les escoles del municipi i/o institut o SES de referència.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds, acompanyades de tota la documentació corresponent s’obre el dia 2 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 20 de novembre de 2020. Totes aquelles sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini seran desestimades. 

  • La documentació a presentar s’ha de fer dins els terminis establerts a les bases. Sense la totalitat de la documentació, les sol·licituds seran desestimades. Les bases estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament. 
  • La sol·licitud i la documentació requerida s’haurà de presentar al registre de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00. Cal sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 938 350 011
  • Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en l’imprès específic normalitzat que estarà a disposició dels interessats al mateix registre de l’Ajuntament. 
  • Si els sol·licitants ho consideren necessari, podran demanar prèviament hora de visita al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
Darrera actualització: 01.11.2020 | 20:16