El divendres 23 d'abril, la Companyia Pop per Xics porta a Monistrol el seu espectacle "Som Superherois"

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

Si voleu gaudir de l'espectacle Som Superherois de la companyia Pop per Xics per al dia 23 d’abril de 2021, a les 18.00 h. a la sala polivalent de l’Espai Joan Carles i Amat de Monistrol de Montserrat, ompliu si us plau el següent formulari d'inscripció (la reserva prèvia és imprescindible):

Espectacle familiar: "Els Superherois", de la Companyia Pop per Xics (google.com)

Aquest espectacle està parcialment subvencionat per la Generalitat de Catalunya a través del Programa.cat de suport a la iniciativa cultural.

Per aquest motiu es demana als assistents que abonin un import simbòlic de preu d'entrada d' 1 € per persona (infants i adults), que es destinarà a accions socials del municipi.

Pop per Xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims 4 anys s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. L'espectacle Som Superherois és un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Es dirigeix a tot el públic, de 0 a 99 anys, sense tenir en compte l'edat. L'únic requisit per gaudir del concert és moltes ganes de divertir-se.

Cinc músics d’alt nivell,  un titellaire i altres personatges són els encarregats d‘interpretar de forma divertida i pedagògica les cançons del seu primer disc: Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà en la recerca de superpoders en forma de valors. A mesura que avança l’espectacle, el personatge anirà evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”. Els seus súpers poders són virtuts o qualitats que ell tenia amagades, de la mateixa manera que els nens i nenes (i grans) del públic, fent així un espectacle encara més participatiu!

Infants i familiars, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics en aquesta tasca, fins i tot pujant a l'escenari convertint-se en estrelles del Pop per un dia.

Fitxa artística

  • Autoria: Raimon Saña Viñas, Ingrid Cumelles Bassols
  • Directors: David Costa Subira
  • Intèrprets: David Costa Subira (Veu principal) Albert Oliva (Guitarra i veus) Vicenç Musté (Baix i veus) Angel Abad (Bateria) Xavi Centellas (Teclats) Raimon Saña Viñas (Director) Ingrid Cumelles Bassols (Manager)
  • Durada de l'espectacle: 70 minuts
Darrera actualització: 21.04.2021 | 10:06