Expedició a Mallorca 1936. Recerca de persones desaparegudes

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

La Direcció General de Memòria Democràtica ha iniciat una recerca de familiars de les persones desaparegudes en l'expedició republicana a Mallorca  que va tenir lloc a l'estiu de l'any 1936. Per aquest motiu, han demanat la col.laboració de l'Ajuntament per a la recerca de familiars de persones nascudes o residents a Monistrol de Montserrat que van desaparèixer en aquella expedició.

En el document adjunt trobareu el llistat de les persones desaparegudes que ens ha fet arribar  la Direcció General de Memòria Democràtica.

El propòsit d’aquesta recerca és posar-los en coneixement de les possibles intervencions en fosses comunes de Mallorca i oferir-los la possibilitat d’acollir-se al Cens de persones desaparegudes i al Programa d’identificació genètica. D’aquesta manera, les restes que es puguin exhumar poden ser identificades, sempre que les condicions de conservació ho permetin. 

Si teniu alguna informació sobre aquestes persones o sou familiars d'alguna d'elles, poseu-vos en contacte amb la Direcció General de Memòria Democràtica (Tel. 93 634 74 22  correu electrònic: memoria.justicia@gencat.cat)

Agrairem la vostra col·laboració en aquesta recerca

Darrera actualització: 15.02.2023 | 14:35