Inscripcions al Casal d'Estiu 2023

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 00:00

El proper dimecres 31 de maig s’obre el període d’inscripció al casal d’estiu 2023. El termini finalitzarà el 9 de juny. Posteriorment a aquesta data no es podrà garantir la inscripció.

El casal d’estiu enguany serà del 26 de juny al 21 de juliol, per infants de I3 a 6è de primaria, i es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Sant Pere. L’horari del casal serà de 9 a 13h , amb servei d’acollida de 8 a 9h gratuït. El preu per setmana i infant és de 42,70€.

Es realitzarà a través de gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, jocs tradicionals i cooperatius, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn i piscina.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14h o bé al web: https://seu-e.cat/ca/web/monistroldemontserrat/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica

Per fer la inscripció caldrà aportar la següent documentació:

  • Full d’inscripció
  • Full d’autoritzacions
  • Targeta sanitària
  • Llibre de vacunes
  • Justificant d’ingrés bancari

L’eix temàtic del casal és “Abracadabra… comença el viatge!”, on els infants acompanyaran la Lilith i l’Ot en el seu viatge pel casal. Amb ells hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia del casal. Junts viuran un munt d’aventures, experiències i vivències que els portaran a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la capacitat de decidir, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres.

Darrera actualització: 02.02.2024 | 12:12