Participació de les Escoles Sant Pere i Fedac a la 4a Trobada de cooperatives escolars del Bages a Callús

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 15:00

El Consell Comarcal del Bages ha organitzat la 4a trobada de cooperatives escolars del Bages a Callús, amb la participació de les Escoles Sant Pere i Fedac de Monistrol de Montserrat. En la trobada hi ha participat 600 alumnes de 5è i 6è de primària, de 17 escoles de la comarca, representant a 27 projectes d’emprenedoria.

El projecte de cooperatives CuEme, que impulsa la Diputació de Barcelona, i en el qual participen les escoles de Monistrol de Montserrat, promou l’emprenedoria a través de l’escola, en què es treballen les competències emprenedores entre l’alumnat del cicle superior de primària i es gestiona de manera democràtica i participativa, promovent els valors de la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la responsabilitat social, entre d’altres.

Els productes que s’han exposat a Callús, es posaran a la venda el dijous 9 de juny al mercat setmanal, amb la participació de les cooperatives de l’Escola Sant Pere i Fedac Monistrol. El públic podrà accedir a una oferta de productes produïts per les mateixes cooperatives escolars.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 17:42