Rutes per estirar les cames al Bages i no topar-se amb ningú (o gairebé)

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 00:00

En un moment en què tots necessitem respirar aire pur i estar en contacte amb la natura, Bages Turisme proposa descobrir la comarca, lluny de les aglomeracions i amb racons molt especials i diversos. Així que, pren nota i prepara mapes i bufandes per quan puguis anar a visitar-los!

5 rutes circulars per a descobrir el canal medieval de la Sèquia

Sempre diem que la Sèquia té una màgia especial: l’aigua, la llum, la tranquil·litat, el patrimoni, la història que l’envolta… Si no has recorregut mai aquest canal medieval de 26km, et recomanem 5 rutes circulars ideals per una passejada a peu o amb bicicleta amb la família. Això sí! descarrega’t els mapes perquè no estan senyalitzades.  

  • Ruta 1 - Els orígens de la Sèquia (Balsareny)
  • Ruta 2 - Aqüeductes, panoràmiques, bandolers i carlins (Sallent)
  • Ruta 3 - Un canal medieval entre boscos i masies (Sallent)
  • Ruta 4 - Entre camps i aiguamolls del Pla de Bages (Santpedor)
  • Ruta 5 - El final de la Sèquia (Sant Fruitós de Bages)

A més, el Parc de la Sèquia organitza activitats familiars molt entretingudes que combinen natura i ciència per als més petits.

6 rutes autoguiades per Sallent

T’agradaria visitar l’església romànica de planta circular més gran de Catalunya, escoltar els ocells mentre passeges per la llera del riu, topar-te amb un poblat ibèric o gaudir de les vistes del Pla de Bages i Montserrat des del Mont Cògul i Roques Albes?

El Cogulló de Can Torra

Si el que vols és estirar les cames i tenir unes vistes panoràmiques fantàstiques de Montserrat i la serralada del Cadí, el cim del Cogulló de Can Torra de Castellfollit del Boix és la ruta que estaves buscant.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 11:41